Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Jovetic otsustvuva 15 dena,avtomatski 50 % poslaba fiorentina vo nedella...
inace za malaga ovoj sostav e kockanje na II-ro mesto...upm,kako ne reagira galiani ne znam,i toa so go imame momentalno najdobro ne go igra ovoj mame mu ebam

Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Bonera, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata, Ambrosini, Boateng, Constant, De Jong, Emanuelson, Montolivo, Nocerino, Bojan, El Shaarawy, Pato, Pazzini, Robinho.

Galliani has made an offer of €5m for 50% of Mattia Perin. Perin is owned by Genoa.
El Shaarawy will earn €1.2m per season (now: €0.8m) after he signs the contract extension to 2018.

A6_rw6bCEAAScm1.jpg

Се согласувам за тоа дека Алегри не би требало да менува нешто многу во составот. Треба више по малку да се разграничи првиот тим и тие кои се на клупа. Тоа ќе биде добро и за самодовербата на првотимците и за желбата за докажувње на оние кои ќе стартуваат од клупа. Голема глупост би била ако пак го смени пола тим, сега коа горе-доле изигравме одлична утакмица и доминиравме со тој состав.
Меѓу Амброзини и Де Јонг би се мислел и јас во оваа ситуација. Не дека Де Јонг е слаб или нешто. туку затоа што битно е присуството на Амброзини на терен во ваква утакмица од ЛШ. Искусен е, има кредит кај судиите и тоа е добро за самодоверба на цела екипа. Уосталом, Амброзини уопште не е лош сезонава.

Во секој случај проблем е одбраната. Малага има брзи играчи во навалата, по автоматизам Запата се наметнува као најреално решение таму, затоа што за другиве ни е Усаин Болт.
А за во напад, Алегри сеа ќе биде на слатки маки што се вика.. :icon_lol: Замислете од кога ги немал сите на располагање.. Јас би стартувал со ист напад како во саботата само Пато наместо Пацини. На клупа ќе бидат Робињо, Боатенг и Пацини, така да има доста опции за во текот на натпреварот.

Мое мислење е дека Малага не може да гура вака долго време. Имаат 300 проблеми и тие ќе се одразат кад-тад. Немаат ни некој страшен тим кој може да биде константен толку долго. Мислам дека малце се залетаа. И по изјавиве се гледа дека се полни со самодоверба, ќе играле на победа и т.н. Викендот изгубија од Ваљекано дома и прашање на време е кога формата ќе им тргне надоле. Се надевам дека е више тргната, затоа што нас вечерва ни треба добра победа од секаков можен аспект.

еве го овој што не одби:pos::pos::pos::pos:

C_27_articolo_92466_listaparagrafi_itemParagrafo_0_immaginecorpo.jpg

Замислете уше ова да ни го донесеа у екипа xDDDDDDDD

Ја пишав Милан кец, сите ме зафркаваа в кладилница, а јас се силев ќе победи ќе победи.Ако изгубиме, ќе го стрелам Алегри :icon_lol:

Само Milanez` да не ја играл кец и све ќе биде добро !

Сепак Де Јонг на местото на Монтоливо

MILAN (4-2-3-1): Abbiati, Abate, Bonera, Mexes, Constant, Моntolivo, De Jong, Emanuelson, Bojan, El Shaarawy, Pato.
MALAGA (4-2-3-1): Caballero, Gamez, Weligton, Demichelis, Eliseu; Camacho, Toulalan, Joaquin, Isco, Portillo; Saviola.

^
Мислим дека е грешно пишана формацијата на миланњус, ДеЈонг ќе игра место Амброзини според истиот текст.

Добар состав океј, да е до сите нас никој не би го играл Бонера ама океј очигледно се плеска со Алегри па мора да игра капитенот.
Среќа што не ги стави Јепес и Амброзини. :)

Читам нешо по порталиве дека имало промена во последен момент... Амброзини на местот на Монтоливо...дали се работи за повреда на Монтоливо или глупост на Алегри ќе видиме....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom