Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Constant e R.Carlos za Ante,definitivno dobar mec odigra cak i ELASTICO mu projde :icon_lol:
Pazooo breeee 4/20 :)

ПАЦОООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Constant e R.Carlos za Ante,definitivno dobar mec odigra cak i ELASTICO mu projde :icon_lol:
Pazooo breeee 4/20 :)
На среќа беше потегот на Констант, свесни сте и вие.. Се палам на такви дриблинзи, али и сам не знаеше што се деси :)

Море море море газење... 5-1.
Упаљач имате, или да ви подадам?

Жал ми е за магарињава, го јадеа на магарешки начин ама тоа е, незнам кога последен пут смо се израдуале на петарда :icon_lol: Нека е за убоо ваке да продужимо и наредни утакмици, нека си игра со истиве играчи наредна утакмица, само да не се изглупира Алегри со измените!

Без Бонера, без Антонини = петарда :icon_lol:

Констант каков потег, Антонини може само да сонуе за таков продор.. :pos:

Петарда + Ел Шарави се зацврсти на првото место на листата на стрелци во калчо..

1. Ел Шарави 8
2. Клосе 6
3. Ди Натале 6
4. Кавани 6
5. Ламела 6
6. Касано 5
7. Џилардињо 5
8. Милито 5
итн..

Да играа анте и бонера 5-5 ќе завршеше. :icon_lol:

Кажав јас Пацо денес брца гол.

Жал ми е за магарињава, го јадеа на магарешки начин ама тоа е, незнам кога последен пут смо се израдуале на петарда :icon_lol: Нека е за убоо ваке да продужимо и наредни утакмици, нека си игра со истиве играчи наредна утакмица, само да не се изглупира Алегри со измените!

Без Бонера, без Антонини = петарда :icon_lol:

Констант каков потег, Антонини може само да сонуе за таков продор.. :pos:

Фала богу.

Инаку после подолго време петарда пукна на Сан Сиро...зборам за подолго затоа што последната е против Џенова на 6 јануари 2010 :) нека се множат

ПУКНА АЈДЕЕ !

одлично одиграа сите , ел шарави пак стрелец се молев пола саат да даде гол он да им избега 2 гола на овие клосе мосе..

Констант кој потег човече хахаха на среќа ;).

5ка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom