Кико Д.
ULTRAS - way of life
Од некој навивач на Лече или БолоњаРемет!? Од кого?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од некој навивач на Лече или БолоњаРемет!? Од кого?![]()
Од некој навивач на Лече или Болоња. Ќе има од кој, не се секирај, резили ќе бидиме
Знам брат, ама од малите екипи ќе губиме. Тие кои Ибра сам ги решаваше, сега кој ќе ги решава?Незнам колку си информиран ама и конкуренцијата не е ништо појака годинава.. А чекајте малце стабилизирајте се ќе донесат уште играчи нашите![]()
Знам брат, ама од малите екипи ќе губиме. Тие кои Ибра сам ги решаваше, сега кој ќе ги решава?![]()
На мене ми изгледа дека е местена.Inace Nasiot protivnik vo prvoto kola Samdorija go pobedi B timot na Barselona so 1-0...strelec na golot Sroiano![]()
Ремет!? Од кого?![]()
i da prestane da pusi cigari bidejki ke gi rasipe zabite i ne ke moze da gi mine lekarskite preglediПацо ќе зема 2.7 милиони годишно, ќе потпише 4 годишен договор ...
Незнам зашто, али у врска со него имам добар осечај, ќе распали момакот, ќе ми фали Касано, али чим е такво гомно нек си јебе мајката, се искарал со Алегри, и уште еднаш мислим дека Макс покажа дека има авторитет, и дека не е баш таква некоја си смотана марионета на ГиБ...
Е сеа што на нашиве не им се дава пари, не е он крив...
Да го хејтам Пацо дур не го видим нема, па затоа добро ни дојде момче и да се истуриш од голои сезонава да даде господ
![]()
грешка огромна, со нијанг фиксна ни беше серија а и италијаскиот куп, а со мала среќа и лш. дечкото растура во втора француска лига, дури 5 гола има на 30 натпревари.7 мил![]()
![]()
А немаат 7 мил за Нијанг![]()