Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
абе Барселона синка везење ќе има по теренот..по 5-6 гола нема кај да му бегаат на Катанија и таквите екипи

Џони, не глуми лудило и ти, јасно ни е на сите колку се можностите на овој Милан. Ти си се уфурал дека гледаш нешто што никој не го види и сега ќе мудруваш. :)

Џони, не глуми лудило и ти, јасно ни е на сите колку се можностите на овој Милан. Ти си се уфурал дека гледаш нешто што никој не го види и сега ќе мудруваш. :)

Саркастичен бев синка:LOL:

Ајде да го видиме Ачерби.
--- надополнето: 21 јули 2012 во 23:18 ---
Браво Шарваи.

Ми се причинува или милан игра боље со малдинциве во средина денес ? :D

Ми се причинува или милан игра боље со малдинциве во средина денес ? :D
Не е до младинците,Траоре се загреа и игра подобро:)
--- надополнето: 21 јули 2012 во 23:28 ---
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Да му ебем све на новиот Неста... кј е грд и неможем да му го смислим суратот, па и по негова вина паѓаат голови...

Милан годинава на се личи само на екипа не личи :cenzura:.

13 баксуз дај нека мени бројка.
Мора уште двајца дефанзивци и тоа брзи некои и лев бек оти овие двајцата за ништо не ги бива. Нека мисле старио што треба да купи а не јас да му правам планови. :coffee:
На 24-ти со Шалке да видиме како ќе изиграат и после со Реал и Челзи да си ја измереме силата со овие играчи оти не верувам дека до 15 август ќе земат некој нов.

Албертаци подобар од Ачерби спорет денешниот меч
Од младите Кармона Валоти
И мора 12 излезине играчи да се замена со 10 добри играчи

оваа година ќе пукне шарави ! :)
А галиани у каква каша се стаи само он знае... ова е веќе лошо.. Ачерби 13ка... греота е 13ката што ја има на грб.
Траоре прави пенал, Ачерби тиња.... ете ти ги засилувањата мртви !

епа Галиани , ај да те видиме сега што ќе направиш !

Не бев у можност да гледам. Како изиграја Ачерби и Траоре(од други разбрав бил лош). И кој има предона оценка ?

13 баксуз дај нека мени бројка.
Мора уште двајца дефанзивци и тоа брзи некои и лев бек оти овие двајцата за ништо не ги бива. Нека мисле старио што треба да купи а не јас да му правам планови. :coffee:
Трактори брат... Ачерби, Мексес, Бонера, Јепес - дур запалат отиде возот :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom