Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И на крај ќе се испосерат со тепачка меѓу себе,ебате лигушите :tapp:

Што си разменија зборови Цезар и Ибра ајде наоѓајте:) Две измени помалку сме тоа може да биде клучно у пм се повредија ботовиве

Кога можи Јуве да биди шампион со 5 гола постигнати од офсајд, можи да биди и Милан со непостоечки пенал !

Многу ме нервират судиите оваа сезона во Италија ! Аматеризам у пичку матер ! :mad:

Велев дека не ја заслужуваме титулата ама после вакви голови на Јуве сосема ја заслужуваме !

Едит: Бонера ја реши и си излезе. Like a boss :tapp:

Ај ќути бе и напушти го фан клубов.Понижење ми е да ти се обратам :facepalm:
Пиле, нит сум за Милан, за Интер па уште помалку. Си гледам ко неутрален само... Ако мислиш дека има пенал, ондак и голот на Јуве не е од офсајд :ROFLMAO:

Немаше никаков пенал бе :facepalm:.

Јепес , Неста кој кур стоеа и го гледаа милито бе при првиот гол, колку се само спори катастрофи ееееееееј ! у второто дај им там 2-3 и не ги жали шо ги ебам.
Tава Цезар нека оде ораси да чука оти вај пенал и двајца цезари да беа не го бранеа.
Уште прво полувреме 2 замени , ке имаме право само на 1 во второто , и тоа би требало да биде Касано.

Кога можи Јуве да биди шампион со 5 гола постигнати од офсајд, можи да биди и Милан со непостоечки пенал !

Многу ме нервират судиите оваа сезона во Италија ! Аматеризам у пичку матер ! :mad:

Велев дека не ја заслужуваме титулата ама после вакви голови на Јуве сосема ја заслужуваме !

Едит: Бонера ја реши и си излезе. Like a boss :tapp:
Колку пенала за милан беа досудени сезонава?И колку од нив биле важечки?Чекам одговор.

Интер во играва за Милан е кока кола,изгледа како да везат по теренот а сите знаеме колку се мизерни овие Интер сезонава.Not sure if they аre getting better or we are getting worse.Ич не ми свиѓа играва,едноставно и во пасови и во концепција не убија,гол не им признаа(ми се виде како да влезе,а и реакцијата на Абијати),3 пати нашиве пројдоа средина од кој еднаш стигнаа до 16-ник :D.А овие па Јувентус...баба ми скокна и викна офсајд,а таму судииве на 3 ипол накај 4 се прават....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom