Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ви се чудам на паметот што толку се нервирате за денес.
1.откако ни досудиа офсајт на две метра внатре на Ибра станаа јасни некои работи.
одзедени 8 бода чисти како солза (губрентус,Катанија,Болоња) трите голови кој влегоа во мрежа беа победнички,ова го немаше ни во Калчополито на Моџи.
2. Не изиграа играчите лошо реално се немаше срека,еден гол на контра и после оди разбиј го автобусот пред голот до играч помалце. Алегри треба да игра со Ибра Касано напред а Робинјо позади нив ако сака да има креативност тимот инаце со сидорф Емануелсон и Боаатенг позади го утнавме. Робинјо ионака не може да даде гол барем ке асистира позади.

Фиорентина
Јувентус
Катанија
Болоња

И што сега?

Сега ќе се спремаат за следната сезона, да се надеваме со добри засилувања и веќе ако Берлускони решил да го менува Алегри, барем добра замена да донесат...

Тоа е спорт, па дури и кога има неспортски работи, како тоа што го правеа сезонава судиите против Милан.

Ништо бе за таквите како тебе беше постов пошто не го разбра и си докажа дека си теле

Жал ми е што ќе мора да им пресудимо на Џенова...

или пак не?

МАФИЈА РАДИ ДОК ПОЛИЦИЈА СПАВА ! :drk:
НЕ КЛЕЦНАА СУДИИТЕ ОВАА СЕЗОНА ЕЈ , САМО ЗА ЈУБЕ ДА Е ПРВ !(n)

Средниот ред е катастрофа , Ван Бомел мизерија мислев дека не е до толку слаб, ама и ја остави топката така на тие и тргнаа на контра :facepalm:.

Антонини , Бонера , Ван Бомел , Сидорф , Аквилани , Јепес да сум јас на местото на Галијани уште сега би ги шитнел овие!
Треба нови играчи треба свежина во средниот ред а не ние ке играме со Ван бомел и Аквилани.На лето да си го отврзе ќесето Берлускони и да земе некој играч ути не ја бива.

Што играч може да се земе од тим што се бори за опстанок?

Ние ги спасуваме од втора лига и ги реализираат на лето трансферите што ги планираат заеднички како Боатенг шо беше, пр. Џенова плаќа 40% за играчот, Милан 40% па 10% ако изигра 15 утакмици и уште 10% отплаќаат на рати во следните 3и пол години.:icon_lol:
Или поточно за Касимеиро (или како и да се викаше) шпекулациите беа дека заеднички го купуваат па игра една сезона во Џенова за да се адаптира на италијанско па другата сезона иди во Милан.:)
Ако тепа вечер Јуве можи да му ја дадат, ништо чудно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom