Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Палоски го тероризира Де Шиљо
Баш сосема солидно игра, една грешка направи. Палоски повеќе на Неста му направи проблеми него на Шиљо. Иначе Сидорф ја дупи ненормално и нема никаква поврзаност меѓу нападот и средината.

На моменти доста смешно изгледа Милан, ама нема врска, нека победат само. :)

Ау, каков состав е ова!!! Вакво нешто ни на пријателска не се вади, а Милан е принуден да игра клучни натпревари за титула со ваков состав.

Нејќам да кобам ама мислам дека магарињава ќе ни здрват гол,ваков среден ред слаб незнам Милан коа извадил...

Мора да се стегне работава иначе примаме милион посто

Сидорф под итно да излезе, пошто буквално еден добар потег не направи, мислам дека го примаши секој пас и ја изгуби секоја можна топка што му беше во посед.

На клупа само нападачи имаме... Нека ги уфрли сите и да се надеваме дека ќе дадеме повише голови него што ке примиме. Одбраната, а посебно средината и така не ги бива нешто многу... :)

Емануелсон -> Гатузо
Касано -> Сидорф
Oвие Киево премногу се распуштија низ средината.
Ако примиме гол после со 5 напаѓачи нема да дадеме има да се затворат. :facepalm:

Доста му е на стариот ајде, нема веќе никаква корист од него...

Леле Сидорф колку ладнокрвно си го игра натпреваров алал да му е... мислиш тренинг натпревар е ова, си трчка колку да не се испоти :cautious: Дај нека го стае Страсер на крај, задните минути ќе истрча појќе од Сидорф...

Незнам зашто ама циганчево што влезе сеа многу го сакам !!

Мене ова ми изгледаше како офсајд нели?

Де Шиљо колку топки изгуби, како можете да кажете дека е добар бе :facepalm:
прв натпревар, 19 години. Одличен според мене.
Пак на врвот :icon_lol:

Шо ни се напрај тимот, кој од кој поцрн...

Неможам да пишам нешто поќе оти раката ми е во гипс и пишам со една

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom