Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Најискрена желба до судиите и тимот на барселона : Ви посакувам целосен инвалидитет со цел да ве поканам да ми играте оро на свадба !!!

Па колку и да е килав подобро би изиграл од овој Мексес.Како дете се понашаше денес!Ипак не сме нашле добра замена за Неста..
Во право си, многу слабо изигра Мексес.

Пујол !! Ова го вежбале на тренинзи ја глава под секира ставам ...

Погледнете на видеото Бускетс не ни бара пенал пред свирката ....

Се почна со глупиот потег на Мексес...
...а заврши со глупоста на судиите!

стајте пауза на 0:07, Бускетс више паѓа а Пујол више го има у зафат Неста (не дека Неста е нешто нежен)... ама топката уште не е у теренот! Обично за такви гужви од корна судијата ја смируе ситуацијата а не да ми свири пенал да и го свирнем на женаму а!

Два пенала еден по друг те убија психички бе на ваква утакмица... сеа дур ги разбирам тие од Реал!

Ибра ко Ибра на вакви утакмици више нејќем да го видим! Макси појќе се трудеше коа влезе него Ибра... Искрено дур е овој у состав на Милан за ЛШ тешко дека ќе напраемо нешто, од него само името остава траг на терен!

и да... Мистеријата ПАТО продолжува... :confused:

Џабе ставате клипови сите ја глеавме утакмицата и јавна тајна е дека Платини го дрка на Барселона. А Пато..... Да го земеа Тевез уместо него зимово сеа ќе имавме поголема предност пред јувентус.

Фановите на Барса треба да идат со наведнати глави, срамота е ова што се случи вечерва. Гледам дека сите го зборите вториот пенал, а у меѓувреме заборавивте на недосудениот пенал за Милан, кога Масекрано го фаулираше Ибра. Ме интересира уште една работа, ако може некој да најде снимка од првиот пенал, си беше чист пенал, ама добив впечаток дека Меси беше во офсајд(не сум сигурен за ова, можеби грешам). И за крај да сумираме:
Барса - Милан 2-2(постигнат гол од слободен удар, добиен по одлична глума од играчите на Барса)
Милан - Барса 2-3(гол од офсајд и гол од пенал по одличната глума на чави)
Милан - Барса 0-0
Барса - Милан 3-1(непостоечки пенал за Барса, не досуден пенал за Милан)
Тие што ги гледале утакмициве знаат.
FORZA MILAN!

Дечки главата горе и бидете горди што навивате за тим што игра самостојно без помош од судии.Недај боже ние да добиваме ваква помош од судии...срам ќе ми биде од дома да излезам.

Добра прикажана игра имавте со Барса,него многу од играчите ко да не постоеја,како да не беа заинтересирани,сепак како италијански тим достоинствено го одбранивте името,најтрофеен тим во ЛШ.
Од навивач на Јувентус.

Guardiola: ''Penal? Dva čista penala nam nisu dosuđena u prvoj utakmici i mi ništa nismo rekli. Igrač je bio povučen za dres, to je penal.''

не ме свакајте погрешно не сакам да провоцирам ама не бидете како мадриѓани...ако говориме за судиски грешки барса требаше да си замине од милано со победа така да....

Guardiola: ''Penal? Dva čista penala nam nisu dosuđena u prvoj utakmici i mi ništa nismo rekli. Igrač je bio povučen za dres, to je penal.''

не ме свакајте погрешно не сакам да провоцирам ама не бидете како мадриѓани...ако говориме за судиски грешки барса требаше да си замине од милано со победа така да....
wait... what?
И јас требаше да ги пишам барса 3:1 и баерн 2:0 точен резултат и ќе фатев.
АМА ТРЕБАШЕ !

Добредојдовте во клубот Оштетени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom