Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Чави ке биде во составот,се надевам дека не поверувавте на евтините трикови од Барса...

ac.PNG

Притисокот е врз Барса,така да нека му се секираат тие,а јас воопшто не се сомневам во Милан.
--- надополнето: 3 април 2012 во 19:31 ---
П.С.Да не замарам сега за ова пред највазната утакмица за Милан сезонава но ПСВ му понудиле договор на МВБ и Неста можно е на крај на сезонава д прејде во Јуве.

http://www.goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/2012/04/03/3010545/psv-offers-van-bommel-a-contract

http://www.goal.com/en-us/news/69/t...28/nesta-ready-to-leave-ac-milan-for-juventus

Имате ли инфо кој од напагачите отпадна (ел92 или Макси)

Bench:
Amelia, Bonera, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Pato, Maxi Lopez
Фала, и јас би играл така,Макси ако дојде до шанса подобро би се снашол ...
значи одпаднати се Пишители,Де Шилјо,Мезба,Ел Шарави и Замброта...

Ајде момци идам надвор да гледам се договорив со Тони од фан клуб Барселона да гледамо заедно :))

Се читамо вечер се надевам дека ќе си чеституемо а нема да пцуемо по Ибра дека е дрво у големи натпревари, по Робињо дека е Циган и по Сидорф дека е спор !!

Милан сиамо нои !!

Накај 60мин ќе мора Аквилани или некој друг да влага во игра место Сидорф.Првото полувреме може да го одигра на ниво ама после ќе падне на кондиција и ќе неможе ни да брка ни да дава точни пасови.

п.с Емануелсон подалеку од терен.

BARCELLONA-MILAN
Barcellona (4-3-3): Valdes; D. Alves, Piqué, Mascherano, Puyol; Xavi, Busquets, Iniesta; Cuenca, Messi, Fabregas. A disp.: Pinto, Montoya, Adriano, T. Alcantara, Keita, Sanchez, Pedro. All.: Guardiola
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Mexes, Antonini; Nocerino, Ambrosini, Seedorf; Boateng; Robinho, Ibrahimovic. A disp.: Amelia, Bonera, Mesbah, Aquilani, Emanuelson, Pato, Maxi Lopez. All.: Allegri
Arbitro: Kuipers (OLA)

Алегри:

A, Vi, kakvi ste bili u školskoj klupi?
"Slabo sam išao u školu. Nisam radio domaće zadatke i stalno sam dobijao jedinice. Na kraju sam i ostavio sve, kada je trebalo da ponavljam razred u srednjoj školi".

На acmilan-serbia има во живо пренос од студиото на тициано крудели, така да намалете канал 5 пуштете си го тициано и уживајте :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom