Rossonero :D
JT
- Член од
- 10 јуни 2009
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 401
FORZA MILAN

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

И чудно ми е.. Многу луѓе кои ги видов деновиве после ждрепката, повторуваа дека не се ич сигурни дека Барса ќе го помине Милан. Испаѓа дека другиве фудбалски пратиоци појше веруваат во Милан отколку неговите навивачи. Глупо.
Дај боже утре да изјават дека е се во ред со Силва,Абате и Робињо ама ако се знае какви малери сме тогаш веројатноста е поголема да излезат со соопштение дека Боа ја обновил повредата,а Мексес скршил рака на тренинг.
Прво полувреме ТОП цело време напаѓачки,ги утепавме не излегоа од нивна половина но по една акција и лошо избивање на Амброзини 0-1 за Рома.Второ полувреме обратна слика,Рома повеќе напаѓаше и по една игра со рака во пеналтикот пенал за Милан,Ибра во 53 за 1-1.Рома продолжи со подобрата игра но по една убава асистенција на Боатенг(?) во 82 мислам минута Ибра го лобира Стекеленбург и со глава ја довршува акцијата за 2-1.Емануелсон мислам дека денес разочара апсолутно се молев да го извади,Ибра многу топки ми се чини дека загуби и се форсираше сам во некои ситуации,Месбах играше поофанзинвно имаше добри продори солиден.Другите мислам дека држеа некоја солидна квалитетна граница.

Од каде го зема дресот и колку пари?По повод победата синоќа .. си купив нов дрес од Кадабра . .![]()
![]()

Од каде ако не од Шутка трансОд каде го зема дресот и колку пари?![]()
. . пишуваше : тресови за само 300 ден . .
и ја одам зеам и да ме нема