Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Нека ни е честито победава!
Оваа утакмица беше една од кључните... ни остана уште Интер од појакиве на крај, другиве се све локумчиња за нас!
Брат, ме зафркаваш? :D
--- надополнето: 24 март 2012 во 20:06 ---
545939_372940002738101_141629532535817_1123267_1873615215_n.jpg

А таман се напалија бедниве дека ќе киксне Милан.

:icon_lol:

.!.

Last time Milan came back from a 1-0 before a Champions League game... Magic happened (Удинезе 1-2(1-0) Милан, Милан 4-0 Арсенал) :cool:

Пак асистенција Филип, а? Убо убо :) .
Гледам гол од пенал сме дале, беше пенал или не ?:ROFLMAO:
Ај ако сака некој да ми објасни како игравме оти бев на ракомет.

Пак асистенција Филип, а? Убо убо :) .
Гледам гол од пенал сме дале, беше пенал или не ?:ROFLMAO:
Ај ако сака некој да ми објасни како игравме оти бев на ракомет.
Милан играа одлично прво полувреме имаа 3-4 шанси рома имаше една и си ја искористија и тоа заради грешка на одбрната а втро се ослободија малце рома почнаа да играат малце се создаваа шанси и на двете шансио се до пеналот псоле пеналот пак само милан играше сосема заслужена победа

Прво полувреме ТОП цело време напаѓачки,ги утепавме не излегоа од нивна половина но по една акција и лошо избивање на Амброзини 0-1 за Рома.Второ полувреме обратна слика,Рома повеќе напаѓаше и по една игра со рака во пеналтикот пенал за Милан,Ибра во 53 за 1-1.Рома продолжи со подобрата игра но по една убава асистенција на Боатенг(?) во 82 мислам минута Ибра го лобира Стекеленбург и со глава ја довршува акцијата за 2-1.Емануелсон мислам дека денес разочара апсолутно се молев да го извади,Ибра многу топки ми се чини дека загуби и се форсираше сам во некои ситуации,Месбах играше поофанзинвно имаше добри продори солиден.Другите мислам дека држеа некоја солидна квалитетна граница.

На Ибра новите копачки му беа малер. А гледам и Ел Шарави ги носи истите и он мора да ги џитне у некој контењер или да ги даде подарок на Зебрите. :D
Како орел е :pos: :D
545125_372946676070767_141629532535817_1123317_1287420177_n.jpg

Упаѓам во вашиот фан клуб со намера да прашам дали некој сака да отвори тема за дербито, ама кога видов дека се занимавате со Барса и дека дуелот со Рома не го ни спомнувате се предомислив:D ... ама ако, веројатно после мечот утре мислам дека многу ќе се навраќате и ќе го анализирате поразот :icon_lol:

Не гледав, ама сепак жал ми е :pipi:

Без Силва и Абате против Барса... X - Неста - Мексес - Бонера... вака ќе се игра најверојатно...
--- надополнето: 24 март 2012 во 20:27 ---
Изгубив и тоа малку надеж што имав за натпреварот со Барса. :unsure:

Без Силва и Абате против Барса... X - Неста - Мексес - Бонера... вака ќе се игра најверојатно...
--- надополнето: 24 март 2012 во 20:27 ---
Изгубив и тоа малку надеж што имав за натпреварот со Барса. :unsure:
Зошто без Силва? :eek:
what happened?

Можеби ова со Силва е некое масло на Алегри за да ги замачка очите на Пеп :P

Иначе нека ни е честито победата, заслужено 100%.

Јас сум задоволен од Бонера како игра ова сезона, посебно последниве месец-два. Мислев дека наебавме кога се повреди Неста, а Мексес беше казнет, но овој многу добро си ја врши работата. Ај, доста го фалев, да не го урочам...

Супер игра. . Штета за Силва . . Ќе држиме палци Бонера да не направи некоја глупост со Фарса :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom