Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не си прајте бајрам со паметот за МВБ, човекот добива 99% нов договор, кој шо би рекол Бранче за воља на вистината си го заслужи !

Иначе ја си ги сакам Реал, онака мерачки да ги испоплескаме, и со Барса у Финале да играмо !!

Моментално имаме многу играчи во ростерот.Доколку сите се здрав,фит и спремни за настап кој според вас би бил во првиот тим,акој во вториот и третиот тим.
Според мене вака би изгледало тоа:

Прв тим:
Abbiati
Abate,Nesta,Thiago Silva,Antonini
Nocerino, Mark van Bommel ,Seedorf
Prince Boateng
Ibrahimović.Cassano

Втор тим:
Amelia
Zambrotta,Mexès,Bonera,Mesbah
Gattuso,Ambrosini,Emanuelson
El Shaarawy
Pato,Robinho

Трет тим:
Roma
Mattia De Sciglio,Yepes,Ricardo Ferreira,Strasser
Flamini,Aquilani,muntari
Merkel
Maxi López, Inzaghi

Моментално имаме многу играчи во ростерот.Доколку сите се здрав,фит и спремни за настап кој според вас би бил во првиот тим,акој во вториот и третиот тим.
Според мене вака би изгледало тоа:

Прв тим:
Abbiati
Abate,Nesta,Thiago Silva,Antonini
Nocerino, Mark van Bommel ,Seedorf
Prince Boateng
Ibrahimović.Cassano

Абијати
Абате Мексес Силва (ДУПКА ТУКА ПОАРНО НИШТО НЕГО ЦРЕП)
Ночерино ван Бомел Аквилани
Боатенг
Ибра Касано

Не си прајте бајрам со паметот за МВБ, човекот добива 99% нов договор, кој шо би рекол Бранче за воља на вистината си го заслужи !

Иначе ја си ги сакам Реал, онака мерачки да ги испоплескаме, и со Барса у Финале да играмо !!
Брат...шо ти е бе? :D

Или играчиве ни се од стакло или медицинскиот тим ни е за никаде.Невозможно е во една сезона да има толку повреди па и за рагби тим да правиме муабет.Еден играч со враќа од повреда други двајца се повредуваат.

Веќе не памтам од кога се нема паднато епска утакмица како оние Милан- Реал Баерн-Реал Милан Баерн ... време е

Веќе не памтам од кога се нема паднато епска утакмица како оние Милан- Реал Баерн-Реал Милан Баерн ... време е

Имајќи Марсеј/Бенфика/Апоел да сакаме да ни падне Реал/Баерн? :)

Од колку е утре извлекувањето и каде ќе има? Еуроспорт/Спортклуб?

да во 11:45 се уклучува Еуроспорт знаете ќе има најави од тимовите прво па влечењето од 12 ќе почне..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom