Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абе нели Мексес имал повреда на глуждот сега читам на коленото, шо е работава?

Епа ќе игра Неста :) не е лошо имаме замена не така лоша проблем е без Ибра што сме во напад..

Епа ќе игра Неста :) не е лошо имаме замена не така лоша проблем е без Ибра што сме во напад..
Макси Лопез бе, или Ел Шарави.Двајцата ќе ја наполнат Чезена, туку да видиме со Ибра.Мора да се врати за дербито со Јуве, да му се смилуват некако овие оти готови сме.Ќе се мрднам ако изгубиме уше едно дерби.

Лошо е то шо Ибра не е супермен ко шо мислиме, се преку него оди сите него го проигруваат тоа е лошо.Треба потимски да се игра.Не бе не, нема достојна замена за Ибра.Е вака некогаш ако го снема ќе се нервираме.

Milan (4-3-1-2)
Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Ambrosini, Van Bommel, Nocerino; Boateng; Maxi Lopez, El Shaarawy
A disp.: Roma, Bonera, Zambrotta, Aquilani, Emanuelson, Pato, Robinho. All.: Allegri
Dobra klupa :icon_lol:

0a367e13.png

Секогаш тешко играме со екипиве што играат со 3ца у одбрана ама да се надеваме дека рано ке го отвориме мечот и лагано без повреди си пецнеме 3 бода.

Составот ми е океј,реално тој е тој што треба да настапи единствено што се повреди Мексес пак,да не се повредеше ќе играа Мексес-Неста пошо Силва заслужи одмор.

Ибра го советува Ван Перси да го напушти Арсенал или со други зборови дојди кај нас. :D

За на Ибра книгата најдов линк,незнам дали смеам тука да го ставам ко hyperlink па затоа кој сака нека пише порака :)
Иначе Чезена ќе ги тепаме без потешкотии Макси дава гол 98,5% :D

За на Ибра книгата најдов линк,незнам дали смеам тука да го ставам ко hyperlink па затоа кој сака нека пише порака :)
Иначе Чезена ќе ги тепаме без потешкотии Макси дава гол 98,5% :D
На Шведски ли е напишана книгата? Има ја на piratebay

Прати ми по пп, ако е на англиски јазик...

Него нема што да се одмара Силва, уште овој натпревар и потоа во рок од 2 недели само 2 наптревари ќе се одиграат(Јуве дома и Палермо гости) па ќе се одмори колку толку.

На Шведски ли е напишана книгата? Има ја на piratebay
Прати ми по пп, ако е на англиски јазик...

Него нема што да се одмара Силва, уште овој натпревар и потоа во рок од 2 недели само 2 наптревари ќе се одиграат(Јуве дома и Палермо гости) па ќе се одмори колку толку.
На англиски е не ни ја постирам ако е на шведски.

Per Cesena non convocati Nesta, Boateng e Pato :tapp:
Abbiati, Amelia, Piscitelli
Thiago Silva, Antonini, Mesbah, Abate, Bonera, Ely, Zambrotta, Yepes
Ambrosini, Cristante, Muntari, Nocerino, Van Bommel, Emanuelson
El Shaarawy , Inzaghi, Maxi Lopez, Robinho

Само да не се повредени .. Во тек е пресконференцијата на Алегри па ќе има подетално инфо

п.с Bonera is back ! :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom