Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Три причини за радост вечер
Победа 4-0
добивка на спортска. 1,3+ и 1=1 за 500 ден
Губентус е втор со 10 нерешени
И маријана од лотот да ми даеше вечер немаше толку да ми напрај кеиф

шуќур доби едно дерби језивиов : D Изгледа се натемпира формата годинава како што треба, да не ја урочам работава, ама во прав момент заигравме како што треба.

Иначе и Јуве киксна со Парма... полека се си доаѓа на место :D

добивка на спортска. 1,3+ и 1=1 за 500 ден

ја па 1-1 и 2-3 ја имав, само Милан ме заеба..... Ибра пичка ти матер !!

Ах бе како не влегоа оние на Пато и Антонини 100% шанси утнаа та да не знаеја кај им е главата :pos:

Газењеееееее, тоа е тоа што се очекува секоја утакмица! Браво одлична победа и речиси веќе сигурно 1/4 финале.. FORZA MILAN! :vozbud:

Боатенг :cuc::cuc::cuc:
Најјакиот играч во Милан дефинитивно !!!
Другите не можат ни за малио прст да му се фатат !!!

Одлична победа! Е ова е веќе Милан што го знам. Газење во ЛШ!

Овој Боатенг незнае да даде нормален гол, секој гол му е ремек дело!

Ваков Милан се бара. Секоја чест за вечерва, ама и на Арсенал оружјето од ладново им смрзнало.
Инаку сум ги нашол за кого да навивам.

418528_10150567079824624_304683949623_9095749_1083178276_n.jpg

Момци и девојки, сакам да ви честитам за победата. :cuc: Тртална класична! Арсенал надигран на секоја позиција, подобра шлаканица за Венгер од ова мислам дека не можеше да има. Екстремно тешко дека Арсенал може да се врати, така да сакам да ви посакам успех понатаму во ЛШ. Честитки и среќно!

Е ова е тој МИЛАН!

Коа дојде време Антонини да шутира у гол, а Робињо да си ја изигра партијата на сезоната, не ни чудно што победивмо... комотно можеше и петарда да пукне, ама и ова не е малце!

Браво за сите, браво и за Боатенг... зверот конечно се врати и одма се приметува колку е подобра играта коа е он на терен...

Глеам и Пато се вратил, значи фала Макси за победата врз Удинезе, не веруем дека ќе има следна прилика за фала... покрај Пато, Робињо па и Шарави кој стекнуе доверба кј Алегри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom