Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Друзе не можам да се донасмеам на комедијата работата е ,,немојш на магарето удри на самарот,, замисли што би било да му вратеше Ароника на Ибра место на Ночерино.
Ама прво Ароника го фати Ночерино е затоа не знам дали се дава црвен и затоа Ибра го удри, значи судијата беше слеп за тоа.
А Ароника ако му вратеше на Ибра ќе беше на Сан Сиро на кровот. :D
Снимката ќе била разгледана и ќе било одлучено кој да добие казна.

И Ароника удри треба и него да го казнат не само Ибра,таман почнавме да напаѓаме не скина црвениот тоа е тоа.Робињо дрвен човек тоа се промашува ли секогаш од потешки ситуации ќе даде гол од зицер не дава.
Урби најдобар денеска па и наназад неколку утакмици игра добро не е лош,не игравме лошо да не беше црвениот ќе тепавме вака ништо.Арно и другите конкуренти кикснаа па ќе се вадиме на други.

Ама прво Ароника го фати Ночерино е затоа не знам дали се дава црвен и затоа Ибра го удри, значи судијата беше слеп за тоа.
А Ароника ако му вратеше на Ибра ќе беше на Сан Сиро на кровот. :D
Снимката ќе била разгледана и ќе било одлучено кој да добие казна.
Нека го казнат мајмунот само се се плашам да не го казнат како што го казнија на Диаз за боксот над МВБ во купот...него нејсе мене највеке ме плаши реализацијата и тоа што два меча сме без постигнат гол а сеа без Ибра и Пато....:(

Интересно, интересно .....
ivcZBNTdSycBi.gif

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Греота е бе Ночерино. Ни крив ни должен си доби и за врат и шамар...

Со Лацио под притисок ни ја зедоја судите победата со пенало шо го поништија ... и сега со Ибра исклучвањето ја ебаја сезоната, ќе го казнат сеа 3 натпревари и ќе се чешаме ... На двата жолт се даваше ... ама ајде дека Ибра е гнасно дете зато дирек го освеже со црвенача

да му го сисате на ибра сите!
да не е ибра милан нема ни 10 гола сезонава да има дадено!
и да, некој од тука ме праеше будала кога реков дека не го минеме арсенал. али сепак има шанси да го минеме, зар не?

нападот е најголем проблем у милан, не требал тевез :tapp: па од кој очекувате да даде гол у милан освен од ибра? од пато, робињо? помал коефициент имат макси лопез да даде гол него дрвата две :sick:

и да, алегри ме утепа коа го пушти амброзини место сидорф :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom