Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Лука Ригони од Киево, копач е, најверојатно овај ќе дојде, според мене, а и ептен се засилени шпекулациите за него и Галијани-тип на трансферче е, на 31 јануари за 2 веќе брашно... :) Иначе претседателот на Каљари, Челино кажа дека Наинголан не е за продажба...

Немој да ме заебавате за Суљо дека ке го зимате ????????? :pos:

Не е фер ова со Мунтари, како компензација мислам дека треба да им дадеме некој од Антонини или Бонера, самите нека си изберат.

Јас, па, уште мислев за Монтоливо ќе се разговара или барем некој солиден играч од просечен тим, а овие запнале Мунтари и ништо друго. :facepalm:

Пред некој ден прочитав дека ова со Мунтари била идеја на Сидорф, демек тој му кажал да не оди никаде, а потоа да дојде како слободен играч во Милан. Само не знам што мислел Сидорф, ваљда сака да има во тимот што повеќе слепци за да може да игра додека да наполни 60 години.

Ние сме тим со најголема разлика во квалитет меѓу играчите, од една страна ги имаш Ибрахимовиќ и Силва, а од друга Антонини, Бориело, сега може такви да ни бидат и трансферите ако дојдат Тевез и Мунтари. :)

[quote="Dino-Juve, post:
Сега не сакам да навелгам во дискусија каде што не е мој терен не сум таков тип Боатенг кога се чудеше со Сиена!? со Болоња Сидорф ракомет играше и тоа не е помош! ?[/quote]

За боатенг уште не знам зошто не го казнија,ама на утакмицата со болоња имаше чист пенал за нас негде 86,87 мин. На тој натпревар колку ни поклонија толку и ни украдоа судиите

Дај бе не зафркавајте Ригони, сега гледам и Донадел го меркаат абе поарно Амброзини ќе игра до јуни таму ама не овај :pos:

Јас генерално сум оптимист за голем дел од трансфер потезите на Милан, пробувам да ја гледам позитивната страна и се тоа, ама овојпат не можам и само ќе речам: НЕМОЈТЕ МУНТАРИ ДА МИ ГО НОСИТЕ АКО БОГА ЗНАЕТЕ!!! ЗНАЧИ НИКАКООО!!!!!
Играчот за кој имам најмногу играно ку*от дека е најглупото и најмалку интелегентно фудбалско суштество што го имам видено! Стварно би било дно дна!

Кај си САСУКЕ сега да распалиш? :) Пцуеш кога и нема некоја потреба, а сега никаде те нема... :) Ова изгледа ќе биде многу лош трансфер период за Милан... Каков Тевез, каков Монтоливо, ние чекаме Мунтари да не спаси од повреди и од се, само не ми е јасно како кога е во Африка...

Мунтари на 1 игра со Гвинеа значи утре "ќе дојде" во Милано да потпише па ќе се врати во африка :tapp:
Од една изјава на некој си анонимец дека Милан ја отвора вратата за можен трансфер вие направивте дека е официјално :pos:

Мунтари на 1 игра со Гвинеа значи утре "ќе дојде" во Милано да потпише па ќе се врати во африка :tapp:
Од една изјава на некој си анонимец дека Милан ја отвора вратата за можен трансфер вие направивте дека е официјално :pos:

Ацка, и да не дојде сега, а изгледа нема, глупо е воопшто нашите да се интересираат за таков играч, а имало интерес, плус останува варијантата да дојде во јуни.

Најновата вест е дека не поврзуваат со Каржа (ако така се викаше), уште еден слаб фудбалер кој играше во Интер. Подобро никој да не доаѓа отколку вакви играчи.

За нив Фламини е поим во фудбал, а и така набргу ќе се врати на терен, а тука се и Аквилани и Боатенг за недела-две.

Ацка, и да не дојде сега, а изгледа нема, глупо е воопшто нашите да се интересираат за таков играч, а имало интерес, плус останува варијантата да дојде во јуни.

Најновата вест е дека не поврзуваат со Каржа (ако така се викаше), уште еден слаб фудбалер кој играше во Интер. Подобро никој да не доаѓа отколку вакви играчи.

За нив Фламини е поим во фудбал, а и така набргу ќе се врати на терен, а тука се и Аквилани и Боатенг за недела-две.
Kарја? Абе немојте бе луѓее, немојте бе лелееееее....Абе овие си играт со моето здравје бе леле бее.Тоој ако дојде се фрлам од тераса !!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom