- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Комшиките едно време и Балотели го имаа предмет за заебанцијаКомшикиве Мунтари го имает предмет за заебанција а ние ке се засилуваме со него ....![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Комшиките едно време и Балотели го имаа предмет за заебанцијаКомшикиве Мунтари го имает предмет за заебанција а ние ке се засилуваме со него ....![]()
Немој да ме заебавате за Суљо дека ке го зимате ?????????![]()
Комшиките едно време и Балотели го имаа предмет за заебанција[/qu
Балотели и Сулјо ...брат те ценам али дај немој да ме јебеш...
Мунтари на 1 игра со Гвинеа значи утре "ќе дојде" во Милано да потпише па ќе се врати во африка
Од една изјава на некој си анонимец дека Милан ја отвора вратата за можен трансфер вие направивте дека е официјално![]()
Kарја? Абе немојте бе луѓее, немојте бе лелееееее....Абе овие си играт со моето здравје бе леле бее.Тоој ако дојде се фрлам од тераса !!!!!Ацка, и да не дојде сега, а изгледа нема, глупо е воопшто нашите да се интересираат за таков играч, а имало интерес, плус останува варијантата да дојде во јуни.
Најновата вест е дека не поврзуваат со Каржа (ако така се викаше), уште еден слаб фудбалер кој играше во Интер. Подобро никој да не доаѓа отколку вакви играчи.
За нив Фламини е поим во фудбал, а и така набргу ќе се врати на терен, а тука се и Аквилани и Боатенг за недела-две.