Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Реал го даваат на позајмица ама само на Дортмунд ;)
Кога требаше да го купат наште којзнае каде дремеа, нека го земат Монтоливо сега и нека уживаат.

probabile formazione
(4-3-1-2) Amelia; Abate, Bonera, Mexes, Mesbah; Merkel, Van Bommel, Nocerino; Seedorf; Robinho, El Shaarawy.

Реал го даваат на позајмица ама само на Дортмунд ;)
Кога требаше да го купат наште којзнае каде дремеа, нека го земат Монтоливо сега и нека уживаат.

probabile formazione
(4-3-1-2) Amelia; Abate, Bonera, Mexes, Mesbah; Merkel, Van Bommel, Nocerino; Seedorf; Robinho, El Shaarawy.

Формацијата е горе доле океј,ама мислам дека Милан ќе го батали купот но ќе видиме.

А за Сахин не си у право,Милан ќе ја платеа сумата за него доколку тој сакаше да дојде кај нас.
Нури Сахин си се договорил со Реал уште зимата,сакал да игра таму и сакал Мурињо да му биде тренер.
Милан и да испрател понуда Сахин не верувам дека ќе ја разгледал,он бил одлучен веќе.

Вака сеа ако не им е у план на Реал(а не верувам,уште нема добиено асална шанса) тогаш може да пробаме за него на лето и да го добиеме,добар фудбалер е а и баш таков ни треба нас.

А и кога Милан ги контактирале Реал за Сахин Мурињо бил тој што ја одбил понудата,што значи дека сметаат на него,не се глупи супер фудбалерче е.

Инаку вечер ќе има пренос на Спорт Клуб од 21:00 мислам па нема да се трошиме со стримови(ја не ни иам нет за стрим).

Here is the official list of 20 of the Milan squad for tonight's game against Lazio at San Siro:
Goalkeepers - Amelia, Rome.
DEFENDERS - Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Nesta, Ely (No. 53).
MIDFIELD - Ambrosini, Calvano (54), Emanuelson, Merkel, Nocerino, Seedorf and Van Bommel.
FORWARDS - El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho.

Според мене болдираните ќе стартуваат утре !

bbf73109.png

Ја мислам дека не и е до купот и дедо ќе ја игра 2 а мош и X/2 за да има пари за Тевез :pos:
барем нека каже и ние да си ја пишеме :) :D

Алегри душата им ја извади на Ночерино и Мексес играјќи ги во домашното првенство и купот. За Мексес сум сигурен дека сите 120мин ги изигра против Новара, а за Ночерино не ми текнува но како што знам има изиграно најмногу минути сезонава...

Официјален состав:

MILAN: Amelia; Abate, Bonera, Mexes, Mesbah; Merkel, van Bommel, Nocerino; Seedorf; El Shaarawy, Robinh
o.

И клупата
MILAN BENCH: Roma, Antonini, Nesta, Ely (#53), Ambrosini, Calvano (#54), Emanuelson, Ibrahimovic
И Лацио
LAZIO (3-4-1-2): Marchetti_Diakite-Stenkevicius-Dias_Konko-Gonzalez-Matuzalem-Lulic_Hernanes_Rocchi-Cissé.

Еве го составот официјално
MILAN: Amelia; Abate, Bonera, Mexes, Mesbah; Merkel, van Bommel, Nocerino; Seedorf; El Shaarawy, Robinho.

Интересно е што Милан во купот нема победа над Лацио од сезоната 2001/02 па сега е време да се смени тоа и да играме полуфинале со Јувентус.

Макси Лопез ќе бил вечерва на Сан Сиро и ќе го гледал мечот,сигурно си изнајмил станче у Милано и чека трансферот на Тевез да пропадне па да си го потпишеме него.

Еве добра шанса и за Месбах кој се надевам ќе се покаже добро,исто така и се надевам од клупата шанса ќе добие Калвано ако е таму исто така и Ели.

Претседателот на Џенова им рекол НЕ на Интер за Велосо и рекол дека ако го продава Велосо на тим од Италија тоа ќе бил само Милан.
Мене ми праи мерак и има искуство во лигава па може да се проба место МВБ.

Исто така најверојатно Сити се согласиле на позајмицата за која ќе даеме 5 мил,Галијани ќе имал телефонски разговор со Сити утре околу 10 и после би летал за Лондон за конечно да го затвори трансферот. Нека биде ова да не се замараме поеќе !

Малце со трансфер вести пред утакмицава за расположение :)))

Иначе коа збориме за лоша управа,видовте шо им напраи Баерн денес на нивните навивачи?

Ќути еј имало и бетер од нашиве !

42299532255354111665810.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom