Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
MILAN - At the end of training this afternoon, Allegri called out the list of the 20 players called up for Milan-Inter tomorrow evening at 20.45:

Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Pato e Robinho.

Берлускони: Се одлучив да го задржам Пато во Милан поради тоа што сметам дека тој е голем талент.Одлуката ја направив самостојно.Сметав дека ниту од тактичка ниту од економска гледна точка не е добро Пато да го замениме со Тевез.Јас сум убеден дека со тоа направив одлична работа за мојот тим.

Сидорф ќе игра каков грип какви глупости
Abbiati; Abate, Nesta, T.Silva, Zambrotta;
Seedorf, Van Bommel, Nocerino;
Boateng;
Ibrahimovic,Pato.
Но комшиите ако играат 4-4-1-1 има да се утепат наште кружејќи околу голот цел среден ред ќе и е дефанзивен

Можни состави според Газета...
380474_10150693681595830_318501340829_12178102_923377083_n.jpg

Милан - Интер:

276 средби
109 победи за Милан
72 нерешени
95 победи за Интер
Гол разлика: 443:438 за Интер.

Најголема предност на Милан е тоа што го има Ибра во тимот, човеков постигнал повеќе голови отколку сите напаѓачи на Интер сезонава! :D

Берлускони: Се одлучив да го задржам Пато во Милан поради тоа што сметам дека тој е голем талент.Одлуката ја направив самостојно.Сметав дека ниту од тактичка ниту од економска гледна точка не е добро Пато да го замениме со Тевез.Јас сум убеден дека со тоа направив одлична работа за мојот тим.

По 6 месеци...

Берлускони: Мислам дека Пато доволно направи за Милан, ја слушнавме неговата желба па решивме да се разделиме. Фала Пато за се што направи за Милан ( и фала за парите што ни ги направи со трансферов)

Andiamo ragazzi ќе бидат фешти вечер!
Затоа спремете си ги лексилиумите и дијазепамите затоа што верувам дека меѓу ракометот и утакмицава ќе имаме некои си 15-20мин да подишеме:)))
In boca al lupo!

Ебем ти Тевез ебем ти Лопез...нас ни требаат Астори и Најголан...ебате ѕверовите.
Денес го јадоа двата наши конкуренти Јуве и Удинезе...со вечерашниве 3 бода се ке биде поинаку и пола титула ке е зедена....наредните 2 кола јуве има тешко гостување со ранетата Аталанта и дома со Удинезе каде се надевам на нерешено и ке ја постирам песната ,,А сад адио...,,

Ебем ти Тевез ебем ти Лопез...нас ни требаат Астори и Најголан...ебате ѕверовите.
Денес го јадоа двата наши конкуренти Јуве и Удинезе...со вечерашниве 3 бода се ке биде поинаку и пола титула ке е зедена....наредните 2 кола јуве има тешко гостување со ранетата Аталанта и дома со Удинезе каде се надевам на нерешено и ке ја постирам песната ,,А сад адио...,,

Шо збориш бе? Што тресеш?
Има уште 20 утакмици до крај тој вика пола титула била земена,дај не се опуштајте пред време и не глумете лудило.

Во случај на победа вечер ТОА ТРЕБА ДА БИДЕ МОТИВ да се загриза понатака а не да се мисли дека пола титула е наша.
Боже сачувај еј !

Шо збориш бе? Што тресеш?
Има уште 20 утакмици до крај тој вика пола титула била земена,дај не се опуштајте пред време и не глумете лудило.

Во случај на победа вечер ТОА ТРЕБА ДА БИДЕ МОТИВ да се загриза понатака а не да се мисли дека пола титула е наша.
Боже сачувај еј !
Малце еуфорија бе за вечер ...а и што мислиш сега се кршат копјата во вакви кола каде ,,Луди јебе збуњеног,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom