Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
cwu.png

Premium Calcio ѕверови :D
--- надополнето: 20 декември 2011 во 20:48 ---
НОЧЕРИНО ЦАРОТ!!!!!! ГОЛ!

Почнува да ми биди омилен играч Ночерино после Силва и Боатенг :)

Таиво одличен во нападот засега, озбилно, не сум во групата Taiwo - fan boys :D.. Иначе Боатенг не знае топка да прима или уште го боли што му удрија по „фамилијата“.. :D

Oд Таиво реално гледано останало само името, ни поробив ни ништо, секоа можна топка им ја поклони, точни пасови 0! После зошто играл Антонини, епа игра... овој ептен се плаши да чува топка само избацуе.

А Ночерино е играчот што не изненади сите оваа полусезона, колку беше само изгубен на почетокот, а сеа колку е само корисен за Милан :)

Робињо сакаше наковалната да му ја даде на Нианголан............................Алегри вреска даи даи даи ноооооооооо :pos:

Ептен слабо... Каљари го има поседот и прашање на време е кога ќе почнат и шансите... Овој Најнголан не утепа , мене ми изгледа како интересна опција пошто беше поврзуван со нас.

Најлош играч кај нас Боатенг
Најдобар Амброзини и Аквилани

Топката од Ибра за Робињо беше меџик !
Ако сакаме да добиеме денеска на вакви услови мора да влезе Сидорф и да ја задржиме малце топката... Би влегол место Боатенг пошто е изгубен денеска.

Добро бе онај Таиво се да му ебам..со што го заслужил дресот на Милан воопшто??..ајде Бонера за маскота го чуваат колку да имаат оидерден дел на глупи играчи во тимот ама овај Таиво е скроз неписмен..еден пас точен немаше и плус премногу несигурен е назад!

Аиии ама сме очајни, посебно во одбраната - ХАОС

Умртвени сме по страните, сега приметивте колку фали АБАТЕ, за средината да не зборувам.
Таиво нека го мења на полувреме додека не сме примиле гол.
Секоја утакмица во гости, иста приказна ...неаме препознатлива игра, господ нека ни е напомош во второ.

Робињо на крај му црка на Ибра овој ќути као пиченце..:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom