Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ѕверови,ако една одлука е досудена против Милан ,гасам ТВ и не гледам фудбал додека не се среди судискиот кадар!Сега Платини со ова сака мајмуни да не направи или што е работава не разбирам!?

после ова со Фиорентина уште Штарк фалеше омг..

А и не значи ако Реал го оштети и Милан исто ќе го снајде, тоа беше полуфинале а плус и играа со најлутиот ривал.

Овие од фан клубов на фејс дали се поретардирани или овие што членуваат во групава
"

milan e zakonot bratce ne postoi ispekcija za nego
" :pos:
Goce Ljubinovski Ne stramete ja grupava so detski raboti....pance aloooo brat

ПАНЧЕ ЌЕ ЈА РЕШИ СЕГА, КО ЌЕ ДОЈДЕ, ОДМА ЌЕ СРЕДИ ! ВО КРАЕН СЛУЧАЈ УШЕ ЕДНА ГЛУПОСТ ЌЕ ЛУПНИ!!:pos::pos:

utakmicava realno, ja gubime!
nema sto da barame so barsa... za zal.
timot e ist od lani, toa e koga krpime so mexes, taiwo i slicni prosecni igraci.
mora da se izdvojat dobri pari za milan da stane seriozen i na evropska scena, vaka so taiwovci samo tapkame vo mesto :(
baska i sega bez cassano, so pato i robinho valjda u napadot nisto dobro ne ni se pisi.

Goce Ljubinovski Ne stramete ja grupava so detski raboti....pance aloooo brat

ПАНЧЕ ЌЕ ЈА РЕШИ СЕГА, КО ЌЕ ДОЈДЕ, ОДМА ЌЕ СРЕДИ ! ВО КРАЕН СЛУЧАЈ УШЕ ЕДНА ГЛУПОСТ ЌЕ ЛУПНИ!!:pos::pos:
Не се сеќаам точно у кој пост беше спомнат ама некој ја напраи ДА И ВИЕ ОДЕТЕ ПО ПАМЕТОТ НА ПАНЧЕ ВОЏАТА У МАКЕДОНИЈА НА АЦ МИЛАН ! :pos: :pos: :pos: :pos: СЕ ПРСНАВ ОД СМЕЕЊЕ .. !! :D

Море море море, цел фб фан клуб се префрли на кајгана форум, а може и Панче се крие под некој ник.... :cenzura: :place: (n)

има и он профил ..коа ќе ви дое тука ќе виите :D

Абе уште не почнала утакмицата, вие се жалете, судијата, ова она :icon_mrgr: Јас не знам зошто воопшто и има судии на фудбалските терени, подобро ќе е без нив .... Само место фудбал ќе гледаме веројатно касапење у боја ;)

Абе уште не почнала утакмицата, вие се жалете, судијата, ова она :icon_mrgr: Јас не знам зошто воопшто и има судии на фудбалските терени, подобро ќе е без нив .... Само место фудбал ќе гледаме веројатно касапење у боја ;)
images

Пс.На ова мислиш?(Shame on you)(n)
ovrebo_tom_v2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom