Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Многу дрски голови им дадовме... и двата со цела сила :D

Боатенг фала богу погоди... секој натпревар има по некој шут у трибина, редно беше, а и редно беше Мексес да влезе у игра па сеа наредна утакмица комотно може да си почне од прва минута заедно со Таиво! И Робињо редно е да му го земе местото на Касано, негово си е... заслужено уште од минатата сезона :sneaky:

Може некој да најде колку има истрчано Ночерино на натпреваров?
легенда е, трча по кој стигне... го има буквално низ цел терен :D

Да бе, апдејтирана верзија на Гатузо, технички е попоткован.
Се гледа дека повеќе му лежи левата страна, десно некако ко изгубен беше првите утакмици.

И да, највеќе кејф ми направи Таиво.. И публиката на Сан Сиро го засака. :)

Истото го кажував и јас за Ночерино слично како Гатузо но има поговеќе техника каде каде знае да се уфрли и да постигне гол а и има силен шут имаше многу голови во Палермо јаки голови со топ удари.
Таиво конечно му укажува на Алегри кој е кој и конечно да почне да го игра прва постава сигурно уште со Лече ќе игра прва постава.

Ај нека ни честито победата гледам сме здрвиле јаки голови.Ако може некој да ми ја опише утакмицава зш бев на факс од 10 ам / 10 пм.ФАЛА однапред!! :))

Да бе, апдејтирана верзија на Гатузо, технички е попоткован.
Истото го кажував и јас за Ночерино слично како Гатузо но има поговеќе техника каде каде
Техника може има појќе од Гатузо, ама агресивноста фали.. :D

Времето ќе покаже, може овој да ни биде новиот Гатузо у тимот (иако личност ко Гатузо тешко се наоѓа)

Разликата од центар-шутот на Таиво до центар-шутот на Антонини :O.
Општо, кога левак си игра на лева страна-тоа е тоа !
Иначе, не ме импресионираше нешто посебно во одбрана, многу стегнат беше, многу се устручаваше и тука во многу не се разликуваше од Антонини.

Боатенг имаше среќа што даде ремек-дело од гол, иначе најслаба оценка ќе имаше денес за играта.
Аквилани и Мистер Икс ми се хитот овие две утакмици, ако успееме да направиме играчи од нив мислам дека све на светов е можно.

Иначе, процедурално, во Италија веќе го донесоа Монтоливо во Милан, се збори за сума од 2 до 5 милиони и трансфер во Јануари, Фиорентина се согласиле наводно на ова, зошто во Јуни нема евро да земат и ќе им кидне така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom