- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 2.371
- Поени од реакции
- 1.281
Иначе, интересен податок е тоа што Касано најмногу голови во кариерата забележал против Јувентус
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Пробувам да те сватам некако али не ми иде .. Како тоа можеш да го бараш Руи Коста 30 милиони еура вредно засилување ако не се лажам и тоа во 2001ва година ако не и најскап евер трансфер во Милан чоек кој можеби некој 65 утакмици у низа од првата утакмица во дресот на Милан неможеше гол да даде, а толку да го хејташ и не го сакаш Кака ( детето кое го посрамоти овој твојов Руи Коста уште во самиот старт откако Кака пристигна во Милан и го седна на клупа тој 30 милиони еура вреден газ) па и да плукаш по него ...
Се надевам дека утре ќе изиграме без пардон и конечно ќе изгледаме една асална партија приредена од Милан и Алегри.
Има нешто шо се вика формат и сетингс на јазиците.епа во ред тогаш. Те прашав оти не вервам дека некој чита на латиница.
^ Пробувам да те сватам некако али не ми иде .. Како тоа можеш да го бараш Руи Коста 30 милиони еура вредно засилување ако не се лажам и тоа во 2001ва година ако не и најскап евер трансфер во Милан чоек кој можеби некој 65 утакмици у низа од првата утакмица во дресот на Милан неможеше гол да даде, а толку да го хејташ и не го сакаш Кака ( детето кое го посрамоти овој твојов Руи Коста уште во самиот старт откако Кака пристигна во Милан и го седна на клупа тој 30 милиони еура вреден газ) па и да плукаш по него .
![]()
И покрај тоа што тој газ беше седнат на клупа, тој газ кога ќе имаше шанса да игра играше фантастично, никад тој газ не се побунил и никад не направил ништо лошо !!
Го напушти Милан кога више не беше потребен и го направи тоа со достоинство поздравувајќи се со фановите!
А тоа нежното газе што сите толку го лижете го напушти Милан кога му беше најпотребен, и кога ги излажа фановите и си замина као педерче некое у Мадрид дирекнто од Бразил, колку да си добро фудбалериште ако си пичка џабе е !!
Плус не сум го плукал ја повредениот никад дур играл у Милан иако со партиите последните две сезони заслужувал тоа да го праем, но сега ќе го плукам пошто е дрво не видено и не ми треба да ми се враќа у Милан !!
AbbiatiZambrota, Nesta, Thiago Silva, TaiwoNocerino, van Bommel, Seedorf,BoatengIbrahimovic, Cassano
Моментално ова е најдобриот состав што можеме да го извадиме.
Реално брат голема глупост трасна, ако гледаше фудбал Милан како аутсајдер ко освои Лига на Шампиони ќе знаеше дека Руи Коста беше најдобриот играч во составот. Кака исто така неколку години покасно беше клучен играч за титулата, секој своевремено. А дека ни треба играч како нив двата моментално во составот, ни треба!
![]()
И покрај тоа што тој газ беше седнат на клупа, тој газ кога ќе имаше шанса да игра играше фантастично, никад тој газ не се побунил и никад не направил ништо лошо !!
Го напушти Милан кога више не беше потребен и го направи тоа со достоинство поздравувајќи се со фановите!
А тоа нежното газе што сите толку го лижете го напушти Милан кога му беше најпотребен, и кога ги излажа фановите и си замина као педерче некое у Мадрид дирекнто од Бразил, колку да си добро фудбалериште ако си пичка џабе е !!
Плус не сум го плукал ја повредениот никад дур играл у Милан иако со партиите последните две сезони заслужувал тоа да го праем, но сега ќе го плукам пошто е дрво не видено и не ми треба да ми се враќа у Милан !!
Со овој состав само на ПЕС или Фифа може да се излезе на теренАлегри ако сака голема победа нека игра со овај состав а не да го става Аквилани таму каде шо не треба.
AbbiatiZambrota, Nesta, Thiago Silva, TaiwoBoateng, Aquilani, EmanuelsonSeedorfIbrahimovic, El Sharaawy