Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па дека купија толку играчи, ја победија Болоња денес, да.Додека другите Јуве и другите праеа пазар ние Ки купивне Аквилани и Дибекот Нончерино.....само незнаам зашто го донесовме Емануелсон кој е крилен играц и на сите утакмици за милан глумит мохиканец.
Новара многу јаки бе![]()
Па дека купија толку играчи, ја победија Болоња денес, да.
Не ја гледав со Удинезе до шансата на Касано кога му ја одбрани Ханданович околу 60та минута па неможам да кажам како сме играле пред то. Ако го најди некој голот на Ди Натале (кои по традиција ни дава најмалку по 1 гол на секоја утакмица) нека го постира. Го слушнав коментаторот дека била грешка на Абијати, ама пак оние шо ги фати при крајот, ни Касиљас нема да ги одбрани.
Еве глупаку се виде вечерва колку е јак "твојот" Аквилани,неможеш да очекуваш од играч кој му бил резерва на Сисоко(Јувентус) и Лукус во Ливерпул,играч кој имал 4,5 тешки повреди во кариера да ти подигне ниво на игра...он е добар играч за клупа али за прв тим никако.Ете како се добива заклучок за некој играч , сменил 4 клуба за 2 години и доволно е да заклучиме ние сите дека Аквилани е тежок просек .. абе косата да ти се дигне од вакви будали уште без срам и перде пишуваат вакви глупости.
Ај некој нека набаци асален стрим
Многу појачени екипи има сезонава беЈаки јаки нема што и Наполи,Удинезе,Лацио доста се јаки сезонава ...