Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Да и јас мислев тоа вчера ама ако се сеќаваш Милан во најјаките години тоа му беше играта брз гол катанаџо и чекај контра а на тоа паднаа многу гиганти така го полудевме Манчестер,Баерн па и Барселона иако и тогаш судиите ги фаворизирајаа.Ова братче ти е стариот Милан и ми се допаѓа тоа што Алегри покушава да ги врати тоа :)
Jас го разбирм сето тоа... ама катанаџото шо го играше Милан не беше до толку безвезно. Колку толку имаа игра на средината.

Ќе видиме како ќе излези кога ќе дојдат Барса во Милано :)

Незнам дали разбравте но

41532_100000957733568_4610075_n.jpg

Томонори Ендо еден од нашите масери, најверајтно ќе биде новиот тренер на Интер :pos: :pos:

ништо чудно се чека Понеделник :)

Боатенг, , Ибрахимовиќ, Фламини, Мексес, Таиво, Амбросини, Робињо и Инзаги.Сите повредени се хахаа :)

Тројца од средина, Двајца од Одбрана, Три од напад :)

Боатенг, , Ибрахимовиќ, Фламини, Мексес, Таиво, Амбросини, Робињо и Инзаги.Сите повредени се хахаа :)

Тројца од средина, Двајца од Одбрана, Три од напад :)
Милан има добри ирачи и на клупа ;) Емануелсон, Аквилани, Ночерино, Сидорф сето тоа е среден ред од соништата и Ел Шарави позади Касано и Пато ;)

Искрено прав дебакл доживеавме не во поглед на резултат во поглед на играта...Незнам искорено што му беше филмот на Алегри вака да постави игра(на крај му се исплатеше)но ипак несфатливо е да го стави Амборозини а да го има Аквилани на клупа.Барселона е слаба оваа година се гледа штета што немаше противник кој може да го докаже тоа...
nemozese da se otvori so barca drustvo ednostavno

i pak serete za nesta, neblagodarnici edni

klasata e vecna
najdobar defanzivec

Ако не игра Лавеци тоа ќе биде голем хендикеп за Наполи но да не гледаме ние за нив да си гледаме за нас незнам од мала повреда Ибра пак нема да игра исто и Боатенг.Таиво би требало да се врати таму не сме танки може да игра и Замброта не беше лош со Барса.Средината и нападот е фалш незнам зошто Алегри не му даде шанса на Емануелсон баш игра добро игра брзо додава и има дриблинг знае да помине и да центрира поарно он да игра одколку Касано со Барса се изгуби тотално топката кога да ја фати ја губи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom