Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Имаме некоја информација колку е сериозна работава со овој Толои пошто глеам на некои нерелевантни извори (читај фејсбук) наводно веќе бил договорен.Неам ништо против да дојде снажен млад дефанзивец али само ако се откачиме од Одо и Бонера

Ај бе пуштете понуда по овој изгубениов Кака:D

На заем да го дадете и пола плата вие да му плаќате го нејќем у Милан назад. Си го имаме Ел Шарави а од Јануар и Гансо, така да за 29 годишен полуиграч нејќем муабет да праем !!
--- надополнето: Jun 25, 2011 8:24 PM ---
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=55545

видеово и песната, за Кака ... , уште ми е у срце чоеков :)

Meне не !

Дидак првак со Шпанија до 21 година денеска асистираше за првиот гол,според мене цел турнир го одигра одлично сите натпревари на Шпанија ги имам гледано може не цели но поголемиот дел од натрпеварите да.

Ај бе пуштете понуда по овој изгубениов Кака:D

Eден фан на Интер пиша еднаш да "Би го земал Кака и со една нога да е", они немале у тим очигледно играч од таков калибар, научени на Бурук, Шукур и Емре со Грешко у пакет. Па види тамо може ќе го сакаат
201.gif

Eден фан на Интер пиша еднаш да "Би го земал Кака и со една нога да е", они немале у тим очигледно играч од таков калибар, научени на Бурук, Шукур и Емре со Грешко у пакет. Па види тамо може ќе го сакаат
201.gif

Марли не заебавај...Емре је био играчина и пол..:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom