Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не ги научи газдите? :) Незнам што сте се потресле толку кога секоја година исто се случува ја лично не очекувам никој до август,тогаш тие ги земаат најчест одобрите играчи(Ибра,Робињо..)

Абе види сеа најтрагично е што газдите ништо не викаат него некој Х медиум ќе објани нешто што самите го измислиле и тука се ствара слика како за сите да сме заинтересирани,а уствари за никој од тие не сме ни преговарале а камо ли да испратиме понуда.

Абе види сеа најтрагично е што газдите ништо не викаат него некој Х медиум ќе објани нешто што самите го измислиле и тука се ствара слика како за сите да сме заинтересирани,а уствари за никој од тие не сме ни преговарале а камо ли да испратиме понуда.

Тоа ми е зборот многу замарање со шпекулации,се знае кого атакуваме летово и постои голема веројатност да се донесат тие играчи а тоа се Хамшик и Аквилани/Витсел а може и сите 3 :)

Добро ќе биде тоа,Хамшик,Аквилани и еден надежен млад еден од Ериксен/Витсел/ЕлШарви.
Да дојдат 2 од 3цата што ги наброја ќе биде топ на пример Витсел и Хамшик,Ериксен мислам дека е преслаб(физички)за да игра во италија,Ел Шарви прво нека се докаѓе во серија а после во милан нека доаѓа да не биде адија 2.Аквилани...Добар,ама не е ништо посебен

Добро ќе биде тоа,Хамшик,Аквилани и еден надежен млад еден од Ериксен/Витсел/ЕлШарви.

Нема да биде добро ќе биде одлично.
Хамшик е добар и за прва постава,а Аквилани заедно со еден од надежниве би бил и те како добра замена за некој од прв тим ...

Денес му е роденден на Одо. Среќен нека му е и да не јади по многу трици за минутажата :)

Тиаго Силва ја одбил Барса за Милан, и изјавил дека сака неговата бројка на дресот да не се користи кога ќе го напушти Милан...Преговорите за Гансо продолжуваат...
Астори се чувствувал спремен за Милан...

Нема да биде лошо Астори да дојде, доби повик за селекцијата на Италија неколку пати а игра во Каљари, што значи дека има вода во него... Ако не сега, следната сезона 100% доаѓа, кога Неста ќе се пензионира...

Неста, Силва, Мексес, Јепес плус Бонера:eek: не верувам дека летово ќе дојди Астори.:)

Бонера најверојанто аут ќе е да му ебам матер... да дојде Астори и ќе имаме 5 супер штопери...

Не е Берлускони легендо,јас сум.
http://it.wikipedia.org/wiki/Bye_Bye_Berlusconi!

прво запознај се со работите убаво, па после глупирај се... тој клип е извадок од пародијата за берлускони наречена bye bye berlusconi
--- надополнето: Jun 14, 2011 1:36 PM ---
Да дојдат 2 од 3цата што ги наброја ќе биде топ на пример Витсел и Хамшик,Ериксен мислам дека е преслаб(физички)за да игра во италија,Ел Шарви прво нека се докаѓе во серија а после во милан нека доаѓа да не биде адија 2.Аквилани...Добар,ама не е ништо посебен
хаха па момче бе, италија ти е најмека лига за играње... почнете малце фудбал да гледате, алоо

и неможе ел шарви да биде адија 2 кога ел шарви на 18 години во втора лига даде 13 гола и незнам колку асистенции а адија во претходниот клуб, пред милан, у две сезони имаше статистика од 8-0
8 одиграни утакмици, 0 голови...и тоа во норвешка лига!

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=54717
Е циган не благодарен еј,вика легално е да се разговара,треба да се договорат челниците на клубот демек што е до него он би идел. ццц разочарувачки муабет и тотално не очекуван,алал да му е.

И паторон викаше дека сакал во барса па кога се виде дека може и без него,кога седеше на клупа,кога тренираше дупло за да докаже дека вреди,кога се радуваше како пичка кога им даде гол на Киево си го смени мислењето,немој и новокомпонираната курва да му се деси истото,Неста,Мексес и Астори не се за фрлање,нека му ја мисли што збори зошто сега е во Бразил ама за месец дека пак ќе треба да се врати во Миланело,а има договор до 2016 а навивачите не простуваат.

Курва циганска сакал бројот да му го повлечеле како на Барези и Малдини па се дрзнал да се стави себеси во иста реченица со луѓе што ни на крај памет не им дошло ваква изјава да дадат,ако е најдобар во светот ако не игра со срце нека се гони у 100 пичке материне.
--- надополнето: Jun 14, 2011 1:44 PM ---
А и пекару ако уште еднаш ме цитираш или ме спомнеш во пост ќе те пријавам кај модераторите. Јас те игнорирам игнорирај ме и ти мене,ако не ти се свиѓаат моите постови не ги читај,и симни ми се од пенис више досаден си.

Нема шанса да си оди Силва тој го кажува за неговата бројка да се повлече со тоа што тој би го направил за да биде повлечен тој број сигурно би требало многу па затоа вика ќе се повлече неговиот број тој ќе игра уште многу во Милан и ќе освојува.
За Астори читав дека највероватно ќе се враќа во Милан така да очекувајте Бонера заедно со Одо и Легротаље кој сигурно заминува една чистка во одбрана ја би и Антонини да лета.
За Легротаље најзаинтересирани биле КПР наводно и започнале преговори со него.
Среќен роденден Одо и фала му за се што направи за Милан сепак скоро 100% сигурно е дека си заминува ова лето.

Сасуке без нервози чоек со ништо не кажа он у ова интервју дека сака да иде ко што ти викаш, со самото тоа дека ркеол со Милан да разговараат знае дека ќе бидат одбиени.Не си иде зверот и кога ќе ја заврши кариерата у Милан ако игра ко што игра до сеа сакам да му биде повлечен бројот.

Абе пекари, сасукевци, не ја расипувајте сега темата со вашите карање тука... Можете слободно на профилите да се отерате у 3 лепе по едншка! Преку кур више со ваште „препукувања“ :D

Јас не се карам,дечкото фино лепо ме цитирал и навредил,а потоа јас го замолив да ме игнорира како што јас го игнорирам него,тоест да не ги чита моите мислења ако не му се свиѓаат,после веќе следуваат лични навреди на моја сметка.

Пријавено е кај модератор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom