Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Иначе најновото име со кое не поврзуваат е Антонио Ночерино, супер деструктивец, а може и бокс ту бокс мидфилд да биде, на мене многу ми свиѓа како игра... Имал договор уште 1 година, па така најверојатно во Јануари ќе дојде за ниска сума, а не летото..

Го гледав го ставаше Прандели за Италија не е лош играч но не е и нешто нај нај но за без пари штом може да се земе во Јануари сигурно дека сега ќе сакаат од клубот да земат некој милион за него поарно одколку да си отиде без пари така да може да понудат пониска цена и да ја прифатат.

Го гледав го ставаше Прандели за Италија не е лош играч но не е и нешто нај нај но за без пари штом може да се земе во Јануари сигурно дека сега ќе сакаат од клубот да земат некој милион за него поарно одколку да си отиде без пари така да може да понудат пониска цена и да ја прифатат.

По ниска? Па не заебај пер, Палермо немат играч под 20 милиони...(читај Замперини :D)

znao-sam.jpg

:ROFLMAO:

Само тие двајца.
Инаку повторно се поврзуваме со Гансо според медиумите Галијани и Браида веќе заминале во Јужна Америка да се состанат со агентот на Гансо.
фала друже

Џенова ја одбиле понудата за тоа детето!

Денеска му е роденден на Карло Анчелоти нека му е среќен роденденот и фала му за се што направи за МИЛАН!

Ај бе нека го земат барем Витсел па после ако можат и Гансо,кога ќе прочитам како не поврзуваат со Аквилани овој Витсел ми изгледа ко Фабрегас(кој патем скоро сигурно оди во Барса,штета за нас)испадна дека не издупија дека Пирло ќе биде адекватно заменет,Хамшик самиот Берлускони го отпиша.

Инаку интересни статии од калчо меркато,Касано вели дека ако Фиорентина го побара одма би отишол таму,а Милан ако овој си оди ќе тргне по Дрогба. Добар е Дрогба да го менува Ибра кога ќе се измори или ако се повреди.

Пак се враќа интересот за Ериксен од Ајакс,јас незнам Раилоа што прави спие ебате,кај е тоа големо име што го договарал од Зимата ?
--- надополнето: Jun 10, 2011 10:01 AM ---
Ова е за поздрав,стварно многу играчи имаме.

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=86486

Pastore has indicated that he wants to depart the Sicilian club, and Fox Sports-Del Plata quotes the player as saying: "I think that the moment has come to leave Palermo." :cool:

Зампарини одбил понуда на Наполи пред некое време, абе на шала - на заебанција, ќе си испадне триаголникот мој за Хамшик-Милан, Пасторе-Наполи.:sneaky:

Двајцата сакаат да си идат(Пасторе поготово, Хамшик по срамежливо), Палермо е порасната средина за Пасторе, а и Хамшик е свесен дека ваква прилика не се пропушта. Ќе има нечкање и тегнење ама ќе биде.
бонус Гансо изглеа не се опоравил од повредата и ја пропушта Копа Америка. Многу е стаклен, еден стаклен веќе имаме, двајца се многу.

И мене,Касано кенка ли кенка на еден или на друг начин пак најде проблем да направи,па ако не ти се седи во шампионски тим оди играј за просечни тимови еби си мајката.

Гансо не верувам да го испуштат,совршен трансфер период за нас би бил да се донесат Гансо,Хамшик и еден од Шванштајгер/Бејл/Азамоа................ако донесат бар двајца од овие голема работа ќе свршат.

Па ваљда ја научија лекцијата од предминатата сезона кога се инаетеа со Хунтелар и Бориело...Видоа дека треба класа шпиц ко купија Ибра и одма резултат титула,сега нас ни останува да чекаме! :| :)

Официјално : Галијани и Алегри потврдија дека алатот на нашиот нов играч е НАДПРОСЕЧЕН! (19-20цм) ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom