Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Господе колку несреќен човек е Пато. Жими све, треба да имаш армиран карактер за вакви работи, нормална психа пука на вакви ситуации. Сега ја пропушта Копа Америка, исто како што ја пропушти оваа прва полусезона, исто како што лани ги пропушти најбитните утакцими. Не знам шо да кажам, ова е за на бајачка работава стварно.

Мене единствена утеха ми е тоа што и Меси на почетокот беше доста нежен и многу се повредуваше, а сега ептен физички издржлив станал. Се надевам истото и со Пато ќе се случи.

230466_10150189161854806_682339805_6829608_1355018_n.jpg

Јас онака да си се исплачам... Можно е Анчелоти и Пирло во Јувентус од летово?

Изгледа да,Анчелоти доби отказ од Челси а тој цело време го бараше Пирло да се земи ништо чудно и во пакет да одат во Јуве :).

Изгледа да,Анчелоти доби отказ од Челси а тој цело време го бараше Пирло да се земи ништо чудно и во пакет да одат во Јуве :).

Јуве више го потпиша Конте, а и овој дебелиов се изнајаде гомна за Италијанската лига годинава, како биле лоши стадионите, била лоша публиката, немало атмосфера бла бла, дури рече дека и у Вест Хем би отишол у втора лига само за да остане у Англија.

Иначе утакмицата не ја глеав, а ваш сакав да го видим Виља наш !

Лариса Рикелме, пичоната од Парагвај што се прослави со телефонот што го држеше меѓу цицките !

Прочитав негде пред некој ден дека била специјална гостинка на Пипо, семката гадна да му ја ебем !! :icon_lol:

хмм, мислам не е Лариса, зошто Лариса нема бемка од лева страна, а и оваа не изгледа дека има големи цицки, и носот ко да не им е ист ( , т.е може и да е она ) нвм :D, фала

Leonardo's favourite song is "Judas" by Lady Gaga.
Allegri: "Did I watch Asamoah during our last game? No, I was busy watching our own players."
Allegri was joking, by the way.
scaled.php

Наводно Милан и Јуве се заинтересирани за Рибери, а Интер за Пасотре... Па што сакаат тие бе? Ние немаме 1 плејмејкер, а тие сакаат 3 (Монтоливо, Снајдер, Пасторе) :icon_lol:

армеро ви е страва играч! можеби и најдобар лев бек во италија...заедно со рисе и балзарети
е ќе видиме убавецот наш таиво како ќе игра :)

а инаку може хајлајтс од утакмицата?

а и верувајте, амелија не е голман на кој можеш да се потпреш во иднина. уште кога ќе видиш дека го избркаа од секој можен клуб па и од милан ќе го бркаат изгледа се ви е јасно

^ Пошо бараш хајлајтс претпоставувам дека не си ја глеал утакмицата а со самото тоа и Амелија што се напраи на овој натпревар со Удинезе.Чоекот бранеше ко Буфон у најдобрите денови и ако ме прашаш мене ја му давам предност пред Маркети.

Амелија е и повеќе од добар како 2 голман.До сега бранеше неколку утакмици и не направи некој кикс што можеше да се одбрани одбрани другото ...

Добро е и што издржа толку време без да се повреди, да поминаа уште две-три недели здрав и прав ќе помислев дека нешто не е во ред со него :D, плус е што е крај на сезона, минус што ја пропушта Копа Америка и тоа секако психички влијае ама ќе ги бодри од клупа и повремено ќе го убедува Гансо да дојде кај нас. :D

Што има да го убедува Гансо кога тој веќе сам сака да дојде,трасферот како што изјави Галијани зависи од правилото за нон еу играч/и.
Како и да е нема да се земе полушпиц пошто според изјавите и климата за продолжување договори по една година најверојатно ќе му биде продолжен договорот на сидорф.
Барем да купат еден копач или една асална замена за Пирло.

AC Milan Forever
Сепак повредата на Пато не е сериозна и тој ќе се врати за 2 недели на терените и секако дека ќе настапи на Копа Америка !

Незнам од кај им е информацијата, јас неможам никаде да најдам на нет

Едит: Еве хајлајтс од вчера утакмицата.
[video]http://videa.hu/videok/sport/udinese-0-ac-milan-mxD9ZR8WDUXFd3oz#b[/video]
1.53 е моментот кога му се пушти Ди Натале на Амелиа

Доброто во оваа повреда на Пато е што не е по 13445235 пат ногата туку најверојатно рамото...
Психички може лошо да влијае тоа што нема да игра на Копа Америка но сепак млад е ќе има за него доста утакмици за репрезентација.
Малку ми е криво што пак се повредува малтене сам и на небитна утакмица ...

БРЕЈКИНГ ЊУС !

Милан во водство за Монтоливо. >>

Пирло на медицински тестови во Јуве и се очекува деновиве да потпиши за Јуве. >>

Интервју на Раиола за трансферите:
-Многу клубови го барале Дидак, но Милан не сака да го продаде.
-Емануелсон останува во Милан.
-Ибра, и тој останува
-Вели дека се за Хамшик е шпекулација
И кога бил запрашан за Пасторе или Фабрегас, Раиола одговорил да го прашаат Алегри за тоа а не него.
>>

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom