Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
По првичните прегледи пато ќе биде 45 дена аут,утре треба да се оди на дополнителни прегледи за да видат колку ќе биде опасно.Иначе најверојатно го има повредено рамото >>
За утакмицата ја изигравме на резултат,да нападневме повеќе 1во полувреме имаше мин. 2 да им дадеме ама греота е да ги избациш од ЛШ дома па ај ги пуштивме :)
Амелија и ДидаЦ посебен впечаток ми оставија топ си изиграа

Неверувам да го донесат Армеро а и да го земат сигурно би бил лев бек замена, ако Таиво игра прва постава, така да нереално е за Армеро мислам :).

Патем, чим имаш искуство со таа повереда, колку време трае опоравувањето :)?

хаха... епа за наши услови да ти кажам прилично долго. Цел месец бев врзан со завој (толку многу завој имав на мене шо мислев дека ми имаат ставено гипс). После 2 месеци почнав малку со лесни тренинзи (споро трчање) а не играв скоро цели 4 месеци заради страв од обнова на повредата.

Е сега во Италија и во фудбалска Европа е друга работа. Ќе го опорават за околу месец дена или нешто повеќе

Докторот на Интер изјавил дека можно е 45 дена да отсуствува.
Сепак деновиве би требало точно да се знае колку е сериозна повредата на Пато.

Алегри изјавил дека циганот ќе остане така да не очекувајте играчи летово или највеќе еден.

Алегри изјавил дека циганот ќе остане така да не очекувајте играчи летово или највеќе еден.

Јас пра имам некое претчуство дека ќе се купува летово ... :)
Мексес и Таиво се наши сега се чека на изненадувањата на Берлускони + уште некој играч ... :)

Добро е што сега е повредата на Пато не е сред сезона ќе има доволно време да се опорави но сега е ова Копа Америка таму ни одат добар дел од играчи.

Играат Ривер сега на СпортКлуб... Ламела не е лош играч, се гледа дека е талентиран... добро ќе биде да се собере ама не е за во прв состав. :)

Ако остане циганскиот никој нема да купиме пер да не се лажеме,муабети во магла.

Добро е што сега е повредата на Пато не е сред сезона ќе има доволно време да се опорави но сега е ова Копа Америка таму ни одат добар дел од играчи.

Силва,Робињо и Јепес ќе одат само тие играат таму и нормално Пато ако се опорави ...

--- надополнето ---

Брат мора да се појача средината таму моментално сме најтенки.Ако наредната сезона сакаме конкурентен Милан во Италија и Европа тогаш ќе мора да се купува ...

Ај некој ако најди клипче кај шо му викаше Ди Натале на Амелија нека го постира.

230759_203955172975816_174911612546839_483357_4922808_n.jpg

Пато бил сместен во болницата во Удинезе и најверојатно ќе го пропушти тој купот во Америка шо се игра кој започнува на 1ви Јули.
Значи доооолга пауза за Патката... >>

Едит: Еве го Пато.
2sb72ix.jpg

Господе колку несреќен човек е Пато. Жими све, треба да имаш армиран карактер за вакви работи, нормална психа пука на вакви ситуации. Сега ја пропушта Копа Америка, исто како што ја пропушти оваа прва полусезона, исто како што лани ги пропушти најбитните утакцими. Не знам шо да кажам, ова е за на бајачка работава стварно.

а па највеќе ме нервира што 70% од повредите сам е крив, вклучително и оваа денес. Па за кој бре се улета на мртва утакмица, така ко камиказа во изгубен дуел да влезееш бе дрипец еден. :@

Али ајде Пато на страна, Галијани рекол дека одсега натака на играчите што се над 30 години ќе им се нудат само едногодишни договори и продолжувања. Тоа е причината ради која Пирло си отишол и истово ќе му биде понудено и на Сидорф.

Јас онака да си се исплачам... Можно е Анчелоти и Пирло во Јувентус од летово?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom