Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абате ѕвер е цела сезона.
Силва како игра свака му част на дечкото најдобар стопер е моментално според мене !

Берлу му се јавил на Алегри му вика вади го Амелија неможат гол да му дадат :D

Инаку во овој Вила има повеќе талент отколку во две кариери на антонини,не дека е антонини и дека е цреп ај ќе го плукаме туку реално е така.

Грешка ќе биде ако го пуштиме Вила да си оди.Со оглед на тоа што има само 21 година и тоа дека ова му беше дебитанстски меч можам слободно да кажам дека изигра за чиста 10ка односо 3 класи подобро од Антонини.

Каков лудак е овој Ди Натале, како само почна да го пцуе Амелија откако му го одбрани пеналот :icon_lol:

225554_10150208337146937_147054831936_7310092_6350766_n.jpg

Каков лудак е овој Ди Натале, како само почна да го пцуе Амелија откако му го одбрани пеналот :icon_lol:

и ја тоа приметив да му ебам сељакот. и силва се чудеше... иначе со Пато шо бидна? што почна да фрла нозе ко заклан . има некое инфо?

Иначе кој фаќа СпортКлуб може да си пушти од 11 и 10 ќе го даваат Ривер па да види што играч е тој Ламела.

Браво за Амелија, ѕвер ! Подобар е од Маркети каде каде, незнам шо кур го пуштаме... Добро сеа, беше малер едно време ама нели го помина тоа.. но дали ? само една победа има(в)ме со него :pos: ама вечерва покажа дека е квалитетен голман, можеби и веќе си потпишал договор.. :)

Жал ми падна за Пирло :(

Ајде нека го товарат сега Асамоа... патем забележува некој дека Санчез само со нас не го поврзуваат? Да не биде некое „изненадување“ ? :)

Добра утакмица ако се знае значењето што беше за Удинезе да освои бар бод да оди ЛЕ а нашите мотиви беа на 0 сведени а и жално ќе беше Удинезе да не игра во ЛЕ а Лацио да оди :)
Дидак одигра одлично не е лош бар од Бонера и Антонини е сигурно подобар,Амелија одличен мора да остане каков Маркети го кажувате дечкото не е лош голман за Тиаго Силва и за Абате да не кажувам стандардно добри.

и ја тоа приметив да му ебам сељакот. и силва се чудеше... иначе со Пато шо бидна? што почна да фрла нозе ко заклан . има некое инфо?
Според тоа шо неможеше да го помести горниот дел од телото откако падна најверојатно ја сјебал клучната коска пошо и таму се држеше.
Ова го кажвам од искуство пошо ми се има случено истото, на фудбалска утакмица ме удрија, ја скрши на два дела клучната коска и си ја однесов раката до болница со помош на другата рака.

Ова по претпоставка не прочитав никаде. Ако е клучната коска скршена тогаш имаме проблем итоа голем...
Ајде нека го товарат сега Асамоа... патем забележува некој дека Санчез само со нас не го поврзуваат? Да не биде некое „изненадување“ ? :)

Мене ме бендиса како играше и онај циганот Армеро. Го имам гледано и други утакмици и стварно има квалитет дечкото. Нека ги донеси Берлу Асамоа, Армеро и Санчез :)

Според тоа шо неможеше да го помести горниот дел од телото откако падна најверојатно ја сјебал клучната коска пошо и таму се држеше.
Ова го кажвам од искуство пошо ми се има случено истото, на фудбалска утакмица ме удрија, ја скрши на два дела клучната коска и си ја однесов раката до болница со помош на другата рака.

Мене ме бендиса како играше и онај циганот Армеро. Го имам гледано и други утакмици и стварно има квалитет дечкото. Нека ги донеси Берлу Асамоа, Армеро и Санчез :)

Неверувам да го донесат Армеро а и да го земат сигурно би бил лев бек замена, ако Таиво игра прва постава, така да нереално е за Армеро мислам :).

Патем, чим имаш искуство со таа повереда, колку време трае опоравувањето :)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom