Cuore Rossonero
Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
- Член од
- 18 април 2009
- Мислења
- 2.344
- Поени од реакции
- 345
Почнува нашето време
Спектакл ... дресовите најјаки до сеа !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка ќе биде ако дадат 20+ милиони за еден од Гансо и Ламела пошто тие играчи не се созреани уште и неможе да очекуваме тие да не предводат до ЛШ следната сезона... Некој квалитетен плејмејкер од 24 до 27 години, тогаш може нешто да биде...
Па тоа е проблемот, нема ни еден асолен плеј у европа што може да се купи.
Монтоливо, Насри (пред истек на договорот бил), Аквилани (Јувентус не бил подготвен да ја плати сумата која што Ливерпул ја бара) итн итн...
Ги мешаш малце работите Гансо и Ламела ти се класични АМФ и играат позади напаѓачите(Ламела и ко SS нешто доаѓа) додека Монтоливо ти е типичен за Пирло позиција а Насри за Сидорф позиција е ко створен.
@Сасуке
Галијани кажа НЕ за Робен,Есиен,Кака и Роналдо,значи овие сигурно не доаѓаат.
Моја желба е Сандро,мора да го земеме.
еве го и видеото па видете
п.с тоа "buh" значи моеби)
@Сасуке
Галијани кажа НЕ за Робен,Есиен,Кака и Роналдо,значи овие сигурно не доаѓаат.
Моја желба е Сандро,мора да го земеме.
Ја сум сигурен дека Насри подобро ке се снајде на таа позиција LMF отколку на АМ,ама не викам дека нема да може и да игра АМ по потреба. Ке видиме на крај што како ке испадне,рано е уште.Знам кој на која позиција игра, всушност Насри и Ламела се на иста позиција (AM) позади напаѓачите, ама Венгер повеќе го користи Насри како крило во Арсенал, а негова природна позиција е AM.
На мене не ми беше поентата за позицијата, туку улогата во тимот, било кој од овие да се земе ќе биде плејмејкер, значи не позиција, туку улога, ПЛЕЈМЕЈКЕР.
Знам каква е работата со Галијани али искрено јас не сакам да видам ниеден од тие погоре во Милан,има други што ќе дадат повеќе за Милан него овие.Сигурно не доаѓаат,глупости. Со Галијани ништо не е сигурно тоест како што кажа минатото Лето за Ибра 99.99 % останува во барса и гледам остана.
Незнаев дека за вакво вакво безвезно интервју се работи така да ова ништо не значи,Галијани од Вторник ќе почнел да ги разгледува продолжувањата на договори и рекол дека на некои играчи ќе им биде понуден само 1 годишен договор па тек после ќе се свртел на вистинскиот пазар.
Инаку Сандро е опасно добар играч и штета ќе биде да гние во тим како тотенхем,тој исто и М'вила нас ни треба некој млад копач да трча и да покрива нон стоп. Есиен кој не би го сакал ама реално 29 има ќе треба да се плати добра пара за него а и голема плата ќе зема. Роналдо нека си седи таму во Шпанија па кога ќе поднаучи нешто од Меси нека дојде кај нас.
Ама како и да е треба да очекуваме добар пазар и барем едно или две големи имиња,Алегри рекол дека исто како минатото Лето што претседателот му донесол шампиони така и ова Лето ќе му ги остави работите во негови раце.
Ја сум сигурен дека Насри подобро ке се снајде на таа позиција LMF отколку на АМ,ама не викам дека нема да може и да игра АМ по потреба. Ке видиме на крај што како ке испадне,рано е уште.
Знам каква е работата со Галијани али искрено јас не сакам да видам ниеден од тие погоре во Милан,има други што ќе дадат повеќе за Милан него овие.
Сандро мора да се земе,додека за Есиен го делам твоето мислење многу ке се 25 милиони за 29годишен.
Сеа останува на Берлу да видиме кој шампион ке ни го донесе за во средина,лично моја желба е Цеск Фабрегас,не е невозможно според мене да се земе овој играч.