Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И Емануелсон доби син :pos:
Леле колонија росоњери :vozbud:

Изгледа заради жолти картони суспензија :)

Ах ова некако е чудно :). Да не ги има напраено сите Берлу :poss:

Касано му се јавува на Кака и му вика: Еден ден син ми ќе ја плесне ќерка ти :poss::poss::poss:

ван Бомел има 5 жолти шо ќе паузира наредната?

И ај кажете ми дали се паузира на 4 или на 5 жолти?
Ми докажуваат на фб дека се паузирало на 4 а јас мислам дека на 5 се паузира.

ван Бомел има 5 жолти шо ќе паузира наредната?

И ај кажете ми дали се паузира на 4 или на 5 жолти?
Ми докажуваат на фб дека се паузирало на 4 а јас мислам дека на 5 се паузира.

Бомел има 5 жолти така да ...

Колку за информација за со Болонја ке ги нема Бомел и Ибра а се вракаат Неста Пато со сигурност а изгледа на клупа ке биде Пипо.

Колку за информација за со Болонја ке ги нема Бомел и Ибра а се вракаат Неста Пато со сигурност а изгледа на клупа ке биде Пипо.

Кај прочита Пато дека се враќа?
Мислам дека и оваа утакмица ја пропушта.

Сигурно е за враќањево на Пато? Затоа што прочитав негде дека ќе бил подготвен за натпреварот после Болоња.

На гоал пишуваше дека Пато од денес се вратил на тренинг, а би требало против Болоња да настапи. Меѓутоа ако се земе во предвид дека претходните вакви “избрзани“ враќања на Пато вродуваа со нова повреда, ништо чудно подолго да одмара.

Лука Цигарини го поврзувале со трансфер кај нас, беше резерва кај Наполи, го испратија во Севиља и во Севиља е резерва па очекуваат кај нас да го замени Пирло... Свашта..

Кај прочита Пато дека се враќа?
Мислам дека и оваа утакмица ја пропушта.

Пред малце цитав на италјанскиот форум дека почнал со тренинзи и дека со сигурност ке биде на располагање ,нема на другиве страни нисто извадено ,несто бугариве извадија слично али не се за верување. http://acmilan-bg.com/leon_news_full.php?id=14179

x25b73f0c.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom