Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Бранче устата да му се парализира ега...

--- надополнето ---

Чим влезе Одо, уште имаат шанси за победа Наполи :icon_lol:

Друг тим сме со БоаТЕНК бе :)
boateng-milan-o.gif

Ubava pobeda....onaka kako za inaet na dusmanite :) .
Pato brilijanten.
Mora da pocneme so Pato, Ibra i Robinhjo protiv pederite od London.

Честито победа.
Наполи катастрофа...искрено не очекував олку слаба игра од нив ги надигравме во секој поглед па и не им дозволивме да шутнат.

Честито победа одлична игра,да играме вака и со Тотенхем не би било лошо :).

Кој беше овој просечниов тим што игравме против него вечерва? Конкуренти?!?! ко пингвините што се на -5 исто и овие толку ни се конкуренциja :) На овој Бранко на ќерка му унутра да и свршам па дете на миланез да носи!
btw Сликата од Боатенг кога се соблече да ја најдете!!! :vozbud:

Браво за победава беше многу потребна !!
Пато страшна утакмица изигра, Ибрахимовиќ која топка само ја даде за 2риот гол ... браво
Боатенг играчиште нема што ! Неста и Силва изиграја на ниво, Кавани се изгубил на Сан Сиро :)

Ubava pobeda....onaka kako za inaet na dusmanite :) .
Pato brilijanten.
Mora da pocneme so Pato, Ibra i Robinhjo protiv pederite od London.
Незнам ова со Боатенг како треквартериста зад напаѓачите сме многу посилни, кога играат тројца напред немаме никаква средина и само ја префрламе топката напред (кон Ибра најчесто), немаме многу играчи за избор што сака нека праи Алегри ама јас ја играм таа 2јка All In уште од сега !
Ако тепаме и со Јуве ќе се наполнат играчите со self confidence и ќе ги згазиме сред Лондон на Тот'неем, не Бејл, не Ленон кој сака нека им игра :tv:

Абе готово нека прекинат веќе серија а џабе играме мислам нема потреба да се игра,џабе да се замараат одма титула нека даваат.
Наполи ме разочара мислев тешки 2-1 ќе извадиме а овие нашиве ги отворија ко паштетче.Ако ако само вака до крај и кај и да е ги стигаме комшиите во титули

Честито победа и титула! Пројдете ги англичаните некако, зошто стварно сакав да се сретнеме во ЛШ. :)

Голема победа,друго си е со Боатенг и Пирло да ги имаш во тимот,Кејв ми се напрај што го ставија и Емануелсон лев бек.
Фламини и Робињо најголеми дрва денес.
Бомел,Неста,Силва,Абате сјајни и секако Пато играч на вечерта со Боатенг секако,добро е и што Ибра ја врати самодовербата и два пати со право се лутеше што не го проигра Пато.
ЈАНКО одличен ,треба до јуни да изигра уште некој меч.
КОЛКУ Е ПОДОБРО КОГА СЕ ИГРА БЕЗ АНТЕ И БОНБОНЕРА.

Незнам ова со Боатенг како треквартериста зад напаѓачите сме многу посилни, кога играат тројца напред немаме никаква средина и само ја префрламе топката напред (кон Ибра најчесто), немаме многу играчи за избор што сака нека праи Алегри ама јас ја играм таа 2јка All In уште од сега !
Ако тепаме и со Јуве ќе се наполнат играчите со self confidence и ќе ги згазиме сред Лондон на Тот'неем, не Бејл, не Ленон кој сака нека им игра :tv:
Teng ke igra na mestoto od Gattuso. Nemame nekoj izbor vo sredina so povredeni Pirlo i Ambrossini, Gattuso e suspendiran, Van Bomel nemoze da igra vo LS. Teng sekako MORA da igra protiv totenham.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom