Cuore Rossonero
Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
- Член од
- 18 април 2009
- Мислења
- 2.344
- Поени од реакции
- 345
А бил а не бил.. овој трансфер ништо не мења и така одбранава не е лошо да се закрпи уште малце , не ќе игра 1 тим .. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

) е поради повредата на Неста и утепаниот среден ред, односно Алегри планира почесто Т.Силва да го игра во средината, па назад да има повеќе опции (Јепес,Сократис,Бонера,Легротаље)
Боље ќе беше да донесете некоја масерка по желба на Златко, да го масира у слободно време, место ваков чистач на копачки
Негооо... Ибра е на рати земен, а Робињо позајмен или? Ми се врти у глава дека едниот е на позајмица... По што цена се земени 2цата?
Све земавте веќе... И што треба, и што не требаБоље ќе беше да донесете некоја масерка по желба на Златко, да го масира у слободно време, место ваков чистач на копачки
![]()
Негооо... Ибра е на рати земен, а Робињо позајмен или? Ми се врти у глава дека едниот е на позајмица... По што цена се земени 2цата?

Све земавте веќе... И што треба, и што не требаБоље ќе беше да донесете некоја масерка по желба на Златко, да го масира у слободно време, место ваков чистач на копачки
![]()

![]()