Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
162719_1718090786358_1060901846_1916091_7803984_n.jpg

Tој Сисоко од Јувентус не ни треба,ни треба другиот од Лион :)

п.с Од колку е презентацијата на Касано денеска?

Tој Сисоко од Јувентус не ни треба,ни треба другиот од Лион :)

п.с Од колку е презентацијата на Касано денеска?

Е да тој ни треба само не верувам дека има шанси да дојде пак во Милано

Касано му ветува на Галијани дека нема да прави проблеми и дека го сака само најдоброто за тимот.

кљик

Балзарети:Нема да одам во Милан кљик

И да Сисоко од Јувентус не ти треба,а за Сисоко со кариесот тешко,поише сум за Кришито и плус нигерот нема да сака да биде посрамотен пак.

Касано му ветува на Галијани дека нема да прави проблеми и дека го сака само најдоброто за тимот.

кљик

Балзарети:Нема да одам во Милан кљик

И да Сисоко од Јувентус не ти треба,а за Сисоко со кариесот тешко,поише сум за Кришито и плус нигерот нема да сака да биде посрамотен пак.

Фудбалериве на Палермо влегуваат во некој филм мислат дека многу сме загризани за него па Антонини е 2 пати подобар од него бар според мене едино Кришито ако го земеме но тешка работа претседателот на Џенова рече дека нема да си оди Кришито затоа што тимот го напуштил Ранокиа и ако си замине Кришито одбраната ќе била мезе :)

Фудбалериве на Палермо влегуваат во некој филм мислат дека многу сме загризани за него па Антонини е 2 пати подобар од него бар според мене едино Кришито ако го земеме но тешка работа претседателот на Џенова рече дека нема да си оди Кришито затоа што тимот го напуштил Ранокиа и ако си замине Кришито одбраната ќе била мезе :)

Според тебе Антонини е подобар од Балзарети ?

Абе стварно сме го зеле Босингва на позајмица
Оти овие кај Панче на фан клубон така вела:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom