Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Христос се роди!
Нека ни е среќен Божиќ Миланези!

Еве ме мене пак, прв пост у новава тема и новава година... се изгубив знам =))
За убоо нека е годинава, само успеси да бележимо овде....
добро ни почна сеа за сеа, со победа... па како пошло нека оди...

Конечно Маркел доби шанса, па и Страсер, тоа ми се свиѓа...
до сеа слабо добиваа шанса младиве, ама се надевам вака по потреба ќе заигруваат барем како измена... да беше Анчелоти сеа ќе го стаеше Јанкуловски у средина =)))

... и браво за Страсер што ни донесе победа вчера! само напред нека тера малиот!

Јас сум за тандемот Пато - Ибра против Удинезе да видиме како функционира, дали ќе биде поефикасно од Робињо-Ибра а позади нив Сидорф, на друга позиција е безкорисен. Средина ќе се скрпи некако, Гатузо обавезно игра. А тројката Робињо-Ибра-Пато можеби во 4-3-3 формација, не гледам како би можел да се снајде Робињо позади напаѓачите.

Сериозна станува работава за скудето... Јуве се засилува xD

thumbnail.php

:pos:

Адриано и Џилардињо добар состав ќе биде така :)

со Удинезе со оваа формација според мене

--------------------Абиати------------------
--Абате--Неста(?)--Силва--Антонини--
---------Фламини(?)--Страсер--Сидорф--
---------------------Касано------------------
--------------Пато-----Ибрахимович------

Бадникарски оган со дрвата од Губентус :pos2: Среќен празник, Христос се роди!

Немојте така бе Лео ќе му се одмазди сеа на Берлу ќе му ја скрши кичмата ! :pos2:
Иначе ова за Тони не е за смеење пошто и ние бевме многу блиску до негов потпис па лесно можеше шегата на наша страна да биде.
Галијани изјавил дека утре очекува да го затвори трансферот на Дињо,дека мора да паузираме во нападот(во носење нови играчи)и дека Пипо му рекол дека очекува да се врати на крајот од Март,што е супер. Сега уште Лазари да го донесат и топ.

А да,и челниците на Волзбург изјавиле дека Џеко покрај тоа што ќе иде во Сити,очекуваат да заврши во Милан,патем уште еднаш Џеко го потенцирал фактот дека е фан на Милан.

Лазари против нас беше дупе нигде не се виде.Сега да донесат со парите од Дињо лев бек и спуер ќе биде :)

Лазари против нас беше дупе нигде не се виде.Сега да донесат со парите од Дињо лев бек и спуер ќе биде :)

Имаше еден добар удар покрај голот,али ај да речеме нејќел да му прави проблеми на идниот негов клуб ;)
Башка сега Дињо го нема Боатенг,Фламини и Пирло повредени оној муфљакон Сидорф не можам да го гледам така да нема лошо да дојде еден креативец во средина.

За бек очигледно чекаат Лето да се ослободи место со заминувањето на Јанкуловски(можеби и Одо и Замброта нели им ги преполовија договорите,сигурно има некоја цака да речеме да бидат позајмени негде па да не биде голем проблем платата што ќе ја бараат,не го правел залудно тоа Галијани)така да мислам дека ако испукуваат за бек ќе донесат нешто квалитетно пример Коентрао,Бејл,Сисоко или Кришито(ако не потпише овој со Баерн или Интер).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom