Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Габиа најбољи потег, Леао дава гол од пенал и иде да го соблече дресот овој му го тегне надоле да не го соблече и му спаси жолт картон.... Најглуп потег ми бил од увек соблакање дрес и добиање жут картон ‍♂️

Клупана денеска беше мизерна
Ај што го спаси, ќе кажеш емоција у афект му дошло ама на крај Леао остана сам со Фофана ваљда беше и му се жалеше зашто не му дал Габија да го соблече дресот :icon_lol:

Шуќур ја изваја, кога ги видов Фофана со Леао со топката за пенал срце ме стегна, па и Де Геа голман, се свртив 180 степени од телевизород малер да не сум, ако го промашеше ќе беше се по список. Сега со Пиза со ум и разум никако кикс, шампионите играат со топ 3 клубот во светот нека се исколат за нерешено со повредени, црвени и се така со ред, ама дома есапо не излегѕва на пазар, петок со сите сили на победа, па нека кршат гла другите.

Особено кога се осакатени со повреди, не е важно како, мора да се собираат бодови, цел месец ќе биде слично. Само нека продолжат да се бранат добро, Фиорентина освен голот, кој во суштина беше автогол, не создаде нешто значајно, а во напад како вчера можеби ќе падне нешто. Веројатно вакви натпревари ќе гледаме и во следните кола, особено против Аталанта и Рома.

Се виде разлика кога влезе Хименез и игравме со класичен напаѓач, а и кога Салемакерс отиде на крило.

Во тие две шанси за гол, после прекин, кога Павловиќ и Томори шутираа неконтролирано, да беа Бастони или Ачерби, Интер ќе имаше два гола и лесно решен натпревар.

Пиоли го поздравил Саше у интервјуто после текмата :eek:

"Pioli’s Milan also started with difficult months and unusual incidents, then there was a switch. Can you find that switch again in Florence too?"

No, it wasn’t Pioli’s Milan, but the Milan of Ibra, Maldini, Massara, Theo, Leao… I think I’ll find the switch here too, I’m sure of it.”

Прегледај го приврзокот 458868

The Beast is Back!!!

#ForzaMilan
#Way45
#RafaTheLeon
Здраво, затоа што си нов член на форумов да ти посакам добредојде, се надевам ќе делиме многу успеси на Милан заедно :sick:
Автоматски споено мислење:

Тиав убаво ќе легнеше у системов на Алегри.....Павлович изгледа како Компани :icon_lol:

Последно уредено:
Како знае да ме изнервира стрелецов! Биди одговорен кон топка и игра, не глуми лудило.

Иако има и други со ноншалантно играње, како Фофана, кој мисли дека се држи под контрола, а непотребно создава проблеми, со топка и без топка.

Реприза со Кремонезе, пет измени овие имаат ние ни една кога ќе издишат ќе ни бапнат уште еден и ќе се чудиме.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Без 3 бода овде е крај на сезона. Ако немаш бодови со селски екипи нема титула....

За топ4 ме боли уво, и онака со клупава нема ни групи да се поминат у ЛШ.

Па што џабе победуваат на другите натпревари, ако губат бодови против второлигаши.

Лошо одигран натпревар.

Да си се држиме до борба за ЛШ и да не забегуваме многу.

Класика, за кој кур се нервираме бегај да ви ебам стопанката за кој бе не вреди
Автоматски споено мислење:

И како не е она фал над Габија и како ова не е пенал над Павловиќ сѕдија пичка ту стопанкина да ти ја ебам жената ти курва да ти ја наденам дури крв не му течи пд газо се по список да ти ебам живо и мртво и неродено ѓубре скапанп смреденпда пцојсаш и да скапиш да се смрдиш без нокој да те најдо

Леле Де Винтер и Атекаме какви ликој... у пакет на лето ќе ги шутнат осеќам, и Алегри пиче, остај го Гименез и стај го Нкунку ‍♂️

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom