Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Колку што прочитав Тео и Пулишиќ се спукале на полувреме со Консисао...овој ништо чудно во Јуни да лета ,на крај ќе испадне сите гомна да јадеме а шаше во право дека педагошкиот пристап на Пиоли бил најдобро решение за овие преталентирани размазени тинејџери што не можат факинг динамо загреб да го победат :icon_lol:

Ако си оди Мората а дојде Хименез нема да бидат којзнае колку засилени,ќе треба уште некој напред да земат,може оној вртимушката Жоао Феликс.
Од Чуквезе,Лофтус Шит,Томори,Бенасер,Муса кој ќе го спаси тимов...

Сега сите ќе почнат со „ексклузивни“ објави, а вистината е дека Тутоспорт и смрдлињата ко нив го користат моментумот пред дерби. Веќе видено е ова и се случува секоја година против нас, сега дури и поочигледно затоа што ни се деси класичен дебакл во Загреб.

Епа друго беше кога имаше еден господин човек у менаџмент,што бил 30 години у клубов и знаеше да смири страсти кога требаше....ајде сеа Фурлани може ќе напраи муабет со Тео и Пулишич :cool:

Pred derbi mec vakvi situaci , imas vo tim igrac koj ne saka da igra za timot vise (Morrata) ova go moze za Furlani i Ibra
Автоматски споено мислење:

1000023898.jpg
Ahahhahahahahahaha

Последно уредено:
Ќе го донесат бе,ете лапнаа 7м од Малдини јуниор во Аталанта,нека го частат Феенорд,и онака ќе излезе Пјонтек 2 и ко ќе го продаваат на лето за пола од таа цена ќе ги пцуеме тогаш :D
Ако не наше најголемо засилување ќе биде останувањето на Мората :backa:....втор развод од истата типка во не цела година,ѕвер

Искрено не ми е ни битно дали ќе донесат нешто,што и да дојде џабе ќе дојде,а и ова не е профилот на шпиц што мислам повеќето го чекаат со години така да...поважно ми е дали ќе успеа Томори и Лофтус негде да ги истоварат.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Уште појако треба со манакенките, крв да повраќаат.

Треба и Томори да биде продаден, но не пред Павловиќ.

Вака мора да дојде некој што ќе игра пред Павловиќ или сме наебале со тандемот од против Динамо Загреб.

Малик и Габиа изгледаа солидно под Фонсека, но во овој месец Консеисао форсираше поинаков начин на бранење, што повеќе личеше на оној на Пиоли.

Ова дерби ќе биде циркус, не се знае кој ќе биде до тогаш во тим, а не кој ќе игра. Габиа и Павловиќ тандем во одбрана, без Фофана пред нив. Сигурно има подобар начин да се потрошат тие два сата.

• Хаха
Како се клава директ не знам, кој го дизајнирал комплицирано да е жената да му ја ебам, нема врска ќе си отворите.
Вака треба со пичките, првиот ден ќе цркнат, сигурно со Консеисао не е ни блиску до ова и пак тешко било, во рудник треба за вас, семката да ви ја ебам.
Томори во тотенхем нека му е со среќа, продавај се еден да не остани, очи да не ви видиме, калабрија во болоња, сите продај ги, одма, со младинци ќе играм педеросаните да не ги гледам, се продај да му ебам стопанката во газо смрден, еден да не остани, тие кои не се можат да се продаат бркај на клоци пичката манакенска да му ја ебам, а газдите глајте сечење на гилотина, во крв да плива Милано, само радикално и по цена на немири и затвори и од нула да се почни.

Мене појќе мерак ми прае малион од 2 метра у Удинезе, Лука... ама кој ме прашуе мене :D

Инаку убоо сценарио е и Хименез, Феликс, Силва (ако напушти Томори) и Ричи само премногу добро изгледа ова за да е реално, едино Хименез и Ричи пошто Торино го земаа Елмас и Касади од Челзи, ваљда се спремаат за идење на Ричи.

• Ми се допаѓа
Чистење на Томори, Емерсон, Лофтус Чил, Муса, Бенасер, Чуквезе, Абрахам.

Ако се додаде и Калабрија што сигурно си оди па и Мората што сака да си оди ова се 9 играчи што треба да летаат, цела постава скоро.

Зимово бар Томори и еден од средина и Мората нека се исчистат и да се заменат квалитетно, па летоска другото ѓубре.

Прашање е само дали и со Гименез, Ричи и некој за одбрана добар можеме да надокнадиме до крај на сезона за 4то, 31 јануари сме док се уиграат ќе дојде март април и заврши сезоната.

Фрли го таму у прва постава па што биде нека биде...

Курлани преговара цел месец за на крај да им даде понуда што не се одбива, цената што Фејенорд од старт ја бараа :pos:

Ајде плус Ричи и еден у одбрана иначе џабе е се.

Тешко за во одбрана да донесат нешто асално.Прво треба да продадат еден од Томори или Павловиќ,а ни еден од нив не сака да си оди,а и да си отиде тешко дека ќе го донесат тој Антонио Силва попрво би донесле некој лепотан ко дисаси,а во одбраната се убедливо најслаби.

Тешко за во одбрана да донесат нешто асално.Прво треба да продадат еден од Томори или Павловиќ,а ни еден од нив не сака да си оди,а и да си отиде тешко дека ќе го донесат тој Антонио Силва попрво би донесле некој лепотан ко дисаси,а во одбраната се убедливо најслаби.
Ако си оди Томори ваљда ќе донесат, освен ако Вокер не е новото засилување :icon_lol:

Фала капитену за се што направи за Милан,поздрав и секое добро.

• Хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom