Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Идејата на Фонсека за утрешниот натпревар: Еве ви ги Леао и Камарда во прв состав, ќе угодам на сите, па немојте да јадете гомна ако не тепаме :icon_lol:

После Донарума не памтам некој млад итаљанец да се пробие, ваљда ќе го биде малиов.

Редно време е итаљанциве да извадат бар еден добар напаѓач, да се надеваме дека е нашиов тој.

Мората со Павловиќ имал судар.
Братот Страхиња треба да ги лупа противничките фудбалери а не нашите :pos:

Фофана и Рејндерс со одлични асистенции.

Проблемите очекувани.

Леао со одлични голови. Или само кога не му иде ќе го спомињаме на темава :rolleyes:
Автоматски споено мислење:

Време е и Тео да попие клупа али за жал спортскиот директор 2 лета по ред не носи замена за него.

Нема секогаш Вар да не спасува.
Се критикува Емерсон а имаме сериозен проблем на левата страна.
Време е Фонсека сега Тео да го седне на клупа.

assistant-referee-points-his-flag-straight-up-above-his-head-to-signal-offside-violation-to-referee-soccer-referee-signaled-115597369.jpg

Ептен се гушат Пулишиќ,Рејндерс и Леао,а десна страна практично ко да не постои,затоа нејќам да го преместува Пулушиќ,плус малиов топка не фати,Чуквезе ко едноклеточен организам,не му кажале дека може и да се додаде во фудбал...
Слаба одбрана,сите до еден слаби ништо чудно да не ја тепаат оваа ако не се соберат.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Но колку топки кои што треба да ги освои Милан, ги комплицираат и настануваат проблеми.

Оние ничии скоро секогаш ги освојува противникот.

Одбрана духовден, 5 гола примаат...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Колку голови примаме на втора статива. :facepalm:

И тоа најчесто таму кај што е Тео.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom