Навивачите треба да се засрамат и да бидат благодарни и да не дозволат да бидат манипулирани од тие што сакаат да направат удар врз управата.
@FORZA ACM треба да спречиш нова Шарена револуција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Навивачите треба да се засрамат и да бидат благодарни и да не дозволат да бидат манипулирани од тие што сакаат да направат удар врз управата.
Најдобра опција е Конте, под услов да скрати барања и за плата и за состав, имаше шпекулации дека е спремен за тоа.
Де Зерби мене ми е прв пик ама тешко дека ќе го исплатат и Пиоли и него.
Лоптогеу со право реагираа навивачи, реално ништо нема направено у кариера да биде сметан како опција, освен што ќе биде послушник.
Може и ќе го бидеше ама и од клубот се криви што више унапред се знаеше дека преговараат со него и дека Пиоли ќе си оди...да немаше кртови у бекофис може и ќе го земеа.
У време на Малдини вакви шпекулации не искачаа, до крај не се знаеше по кој играч идеме а сеа......
Што ќе ти го Конте со 3-5-2? [emoji2961]Најдобра опција е Конте, под услов да скрати барања и за плата и за состав, имаше шпекулации дека е спремен за тоа.
Де Зерби мене ми е прв пик ама тешко дека ќе го исплатат и Пиоли и него.
.
Незнам може ќе иде со 3-4-3 како у Челзи па Леао ќе си игра крило.Што ќе ти го Конте со 3-5-2? [emoji2961]
Милан нема играчи за таа формација, Леао ќе го упика напаѓач, Пулишич средина, Чуквезе аут... Едино придобивка Тео што ќе биде поофанзивн ама затоа десно капитенот... [emoji85]
За мене Де Зерби е чуекот, миланиста, плус убав фудбал играа и Сасуло и Брајтон со него, тек со играчи ка Милан...
... и се засилија шпекулациите за Шешко, дај нека го земат побргу аман...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk