Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Со овај крпен тим да напрај пресврт и да му нанесиш прв пораз на Удинезе е рамно на триумф во ЛШ,губренташиве по ФБ беа сите со статус Ди Натале али после го бришеа:tapp:
Макси,Амелија и Ел Шарави зверови.
Не плукајте по Амброзини ја изигра утакмицата на својот живот.
Месба и стоперите солидни.
Сидорф веке не е ни за на клупа ,а циганчево со бр .70 не е за никаде. Макс треба да му каже на Ночерино дека го зедовме за халф а не да стој пред стативата на противникот.
како и да е ова беше победа за самопоуздање.
Без 13 играчи ејјјј....видите Барса без Иниеста,Чави и Вилја што праат дупкии

Со овај крпен тим да напрај пресврт и да му нанесиш прв пораз на Удинезе е рамно на триумф во ЛШ,губренташиве по ФБ беа сите со статус Ди Натале али после го бришеа:tapp:
Макси,Амелија и Ел Шарави зверови.
Не плукајте по Амброзини ја изигра утакмицата на својот живот.
Месба и стоперите солидни.
Сидорф веке не е ни за на клупа ,а циганчево со бр .70 не е за никаде. Макс треба да му каже на Ночерино дека го зедовме за халф а не да стој пред стативата на противникот.
како и да е ова беше победа за самопоуздање.
Без 13 играчи ејјјј....видите Барса без Иниеста,Чави и Вилја што праат дупкии
Некој касно сваќа дека Фарса без нив е еднаква на Хихон и дека Меси е :гомце:
Да имаме играч од стилот на Чави или Иниеста и Амаури да игра за нас ќе ја освои златната топка

Макси ме потсети на Инзаги,ни фали таков играч со осет за гол ,има 27 години и не е лошо да му се даде еден 3 годишен договор.
Ги лижам сите :гомце: јадени за плавушава...

Макси ме потсети на Инзаги,ни фали таков играч со осет за гол ,има 27 години и не е лошо да му се даде еден 3 годишен договор.
Ги лижам сите :гомце: јадени за плавушава...

Бљак.Неќам да сум на твое место жими се :pos:

Спасивме гз денес т.е Амелија не извади.За денешнава партија му ја простувам онаа грешка со Болоња кога топката му пројде низ раце.Многу важна победа беше оваа и се надевам дека конечно работите ќе тргнат на добро.

Не бев во можност да ја глеам утакмицата, прво полувреме гледам сме губеле а второ сме успеале да ја свртиме утакмицата ( што се нема случено до сеа под водство на Алегри ), алал нека им е ако биле способно за вакво нешто, или има некој заговори за поклонување на бодови ако има фала Удине. Ни во најубавиот сон не ни помислуев дека може да победиме денеска во Удине со бод бев среќен али најслатко ме израдуваа конечно бар малку и ние да здивнеме од критикување на нашиве талентирани играчи. Како и да е остануваме во трка за скудетото пополека и играчите ќе се враќаат и работите ќе си дојдат на старо место.

Јуве глеам ни утре нема да игра, супер ќе е ова за нас ќе им ги тупнат утакмиците негде на пролет па ќе видиме како ќе се снајдат згора на се ако имаме ние бодовна предност ќе им биде голем притисок али за тоа отом потом. Конечно доаѓа утакмицата во ЛШ искрено незнам дали да се радуем или да паничам, ќе си останам скептик како и пред дуелот со Удинезе па да се надевам само дека пријатно ќе ме изненадат како денеска.

Голема победа беше ова за Милан , за со Арсенал кој играчи се враќат ??

Не бев во можност да ја глеам утакмицата, прво полувреме гледам сме губеле а второ сме успеале да ја свртиме утакмицата ( што се нема случено до сеа под водство на Алегри )
А со Лече? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom