Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
БОНЕРА?

tumblr_luqk7l1HQw1qbo25y.jpg

Овој Алегри стварно отиде со паметот :facepalm:
Да си ја пишам побрзо 2ка, додека непаднал коефициентот :confused:

Едно не ми е јасно , незнам како се осеќаат Ибра и Силва кога играат со вакви ботови... Не е можно да имаме двајца играчи од светска класа и играчи како Антон и Бонера..тоа е најчудното..разликата во квалитет се мери во светлосни години...

Уф, срцето ми застана кога се лизна Силва, мислев се повреди.. добро е што сепак може да продолжи :)

Едно не ми е јасно , незнам како се осеќаат Ибра и Силва кога играат со вакви ботови... Не е можно да имаме двајца играчи од светска класа и играчи како Антон и Бонера..тоа е најчудното..разликата во квалитет се мери во светлосни години...

Силва,Ибра и Боатенг се денешниот Милан ова другото е гола вода.За жал имаме само 3 играчи што вистински заслужуваат да го носат овој дрес но тоа е тоа нема бегање.

Бонера мамицата да си ми ти ја наебам! Абе за кој кур седи Замбота на клупана? Кај и во лигата шанса не му даваат па уште и во купов на клупа е.123134232432432423432524523523243525 пати поубо ќе изигра од Бонера!

абе имаа овие вашиве абер од гол давање?

Абе овој Алегри мисли дека единствена формација на светов е 4-3-1-2? Каква само неповрзаност во играта има, не се знае кој јаде, кој пие и кој плаќа... Што ако имаме повредени играчи, со тактика може се да се реши, тоа го покажа и Мурињо со принтер, али нашион ко слеп за стап се фатил и со глава у ѕид мава :mad: Што сака од Емануелсон? Меси да го направи па десно го игра? Уште линиски судија што не го проба али може на некоја утакмица ќе не изненади у дијадора жолт дрес со знаменце у рака! Месбах го пушти прва утакмица без ниеден тренинг боље изигра од Анте у цела негова кариера, и сеа истата песна ко Дидак, Тиаво и ред други пропали инвестиции ја повторува Алегри... Последниве 5-6кола немаме речиси никаква игра, и тие победи што ги имаме се на грб на Ибра, а тимов како колектив ништо нема направено... Господ нека ни е напомош, па што биде нека биде, џабе се нервирам јас коа б&г си играат .!. со нас!

Макси - Сидорф
Замброта - Бонера
Месбах - Антонини
Али за овоа ќе почекаме 88 мин да дојде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom