Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абе ова топкава мисли да влезе у гол? -.-'

ЛЕееее робињо дрвово види го бе... !! ел шарави на местото на робињо и меркле на местото на амброзини .. ! :)

Несака да влезе.. Ако може да игра Фараонот нека го мења со Емануелсон и Амбро со Сидорф

FACT: Antonini
has made the MOST CORRECT PASSES (31), the MOST TACKLES (3) & the MOST BALL INTERCEPTIONS (4) in first half.

Измена, Антонини - Ел Шарави, Емануелсон лев бек сега...

--- надополнето: 22 јануари 2012 во 16:13 ---
IBRA! Тоа е тоа! Добра асистенција од Амбро :)

ебати Алегри ебати... на добиена утакмица не го клава Пипо. Епа нормално дека сака да си оди.

Меркел да не го видам на терен....

дури не се истрижи :icon_lol:

Ибра покажа дека е класа стрелец.
Фараонот ѕверка е :)

Во прво се извадија ама во второ немаше кај да бегаат веќе.Честито победа и нека се множат.

Денес се разјаснија 3 дилеми.
1.Алегри после 2 годидини конечно дозна дека си има во тимот одличен лев бек а тој го силуваше како плејмејкер ,втор напагач крило и ....уште голман што не изигра Емануелсон...браво за дечкото на неколку моменти ме потсети на Сержињо,се надам конечно свати Алегри дека има лев бек.
2. Ел Шарави треба да игра позади напаѓачите барем диру се вратат Боатенг и Пато.
3. Конечно Алегри се сети дека измена можеш да напрајс и пред 86 минута секоја чест за потегот Црепот аут- Фараонот Ин

2. Ел Шарави треба да игра позади напаѓачите барем диру се вратат Боатенг и Пато.

Од кај овој заклучок? Шарави се што одигра одлично беше како втор напаѓач. Робињо отиде позади напаѓачите, а Шарави на неговото место. Според негови карактеристики, па и зрелост не сум сигурен дека ќе игра добро на таа позиција. За него најдобро е втор напаѓач или да биде крилен напаѓач, но тоа кога би играл за Реал, ние не играме така... :) Башка Пато нема никаква врска во муабетот...

Од кај овој заклучок? Шарави се што одигра одлично беше како втор напаѓач. Робињо отиде позади напаѓачите, а Шарави на неговото место. Според негови карактеристики, па и зрелост не сум сигурен дека ќе игра добро на таа позиција. За него најдобро е втор напаѓач или да биде крилен напаѓач, но тоа кога би играл за Реал, ние не играме така... :) Башка Пато нема никаква врска во муабетот...
1.Пато и Боатенг се во муабетот што се повредени и додека не се они Алегри треба да ја игра таа формација.
8 години сум играл активно фудбал и убеден сум дека таков играч од калибарот на Ел Шарави кој има брзина,дрибленг,шут,градење и позиционирање треба да игра позади напагачите ...тоа е мое убедување ,Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom