Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Шо кур е ова 10 екипи во група, и ова нешто го запустија сатанисти.
Не е група, противници ни се тие... :)

Ќе има топ утакмици, Ливерпул и Реал [emoji1786]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Шо кур е ова 10 екипи во група, и ова нешто го запустија сатанисти.

Сатанизмот го има преземено нашиот клуб уште од формирање. :icon_lol:

st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8.u1.jpg

Последно уредено:
Кај нас е формално и како животинче се третира, кај нив е материјален и како бог се третира.

Едино полошо од Саше постови се овие "хумор" постови :popce:
Автоматски споено мислење:

Иначе тотално е небитно дали еден ќе си оди, друг просек ќе дојде, сума сумарум колку пари толку музика.

Не сакаш да платиш тренер? Еве ти полоша верзија на Пиоли.

Нејќеш да купиш напаѓач у прајм? Еве ти го повреден Мората.

Не сакаш да платиш миљон два поише за да го имаш играчот на припреми?? Еве ти го Фофана до ноември ќе биде фит.

Преваранти управа, преварант тренер и најлошо од се лидериве што треба да се на тимов, Леао, Тео се преваранти исто.

Последно уредено:
Подготвен да растура на турнири во мал фудбал.

GWLFMWIWsAAY0US
леллеел колкав се направил братот Исма, овој ни кај мене во спортски центар Ново Лисиче на маалскиот турнир нема да го примат, особено шампионите пред некоја година кои го носеа дресот на цр7 оној апла виолетовиот..

Ниту 6ка за 433, ниту 10ка за 4231.

Средината, а тоа се одразува и на целиот тим, солидни поединци, но дилеми околу компатибилност.

Ако и утре покажат лошо издание и изиграат без волја Фонсека треба одма да ги седне на клупа и двајцата.

Најголемото засилување за Милан летово ќе биде останувањето на Бенасер.
Автоматски споено мислење:

200w.gif

Последно уредено:
  • Хаха
Reactions: Mud
Јасно е што е воочливо на прва и ќе видиме како ќе се одрази тоа во нареден период, на страна тоа, но од прво коло се гледа колку фали алтернатива на лев бек. Колку и да е неодговорен Тео, овој со ништо не ме убеди дека треба да игра.

Баш ме интересира дали ќе покажат нешто од тие пријателски, некоја идеја во игра.

Инаку, најтрагично е што огромни се шансите, целата сезона да биде експериментална.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom