Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.206
- Поени од реакции
- 5.290
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некако топло ми дојде на душичката и се појави насмевка на моето лице кога го видов Салемакерс на денешните тренинзи.
Се надевам дека Фонсека ќе најде место во ростерот на Милан за Салемакерс.
Прегледај го приврзокот 423357
Сите прават договор прво со играчот пошо нема поента да се натегаш месец дена со клубот за на крај со играчот да не моеш да се договориш.Se pregovora so Monaco Totenham i Salzburg vo ista medota kako i Galiani porano , se mi ide deka Milan uste e vo nivni race , dogovor prvo so igracot pa posle 1 mesec so ekipata
Da normalni e toa , no jas sakav da pisam sto fajde ima pregovori eden mesec ili povise so ekipta ako nemas alternativa , isto i so Zirkze 5 meseci pregovori za na kraj nisto .Сите прават договор прво со играчот пошо нема поента да се натегаш месец дена со клубот за на крај со играчот да не моеш да се договориш.
За Зиркзи испадна дека идиотиве договориле плата, бонуси, се освен комисии, а требало тоа прво да го прашаат.
А они прво кај Болоња се обратиле, демек кој го ебе агентот и на крај им го спопика, се кладам дека Јунајтед нема ни 10 миљона да му дадат комисија.
Моите очекувања за следна сезона се 4то место, ама јака 4ка накај 5ка.
Имаше Капело ли кој многу точна изјава, дека тим за титула не се прави со 2-3 играчи просечни што коштаат заедно колку 1 квалитетен.
Мората ок, Фофана ок, србинот ок, собиери ги заедно и имаш еден квалитетен да не речам класа. Ок Мората може е малце поише од просек али у него има уште сезона две така да исти кур.
Треба 2-3 сезони по еден квалитетен а да не се шитне никој за да идеме даље, вака ќе тапкаме у место док не се изгради тој фамозен стадион и Кардинале да ојдебе конечно.
Само не ми е јасно како ако сега арапи не сакаат да не купат ќе не купат за 10 години после 0 титули освоени а цената ќе биде дупла ради инфлација и ради стадионот![]()