Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Нема да го дадат Крунич освен ако не добија сериозна понуда,Копмеинерс е одличен фудбалер и ми се допаѓа но и тој не е класичен региста иако примарната позиција му е дефанзивен везен сепак тој е хибриден играч но по се изгледа дека управата на Милан милува токму такви играчи што можат да играат на повеќе позиции.Сепак Копмеинерс е премногу битен за тимот и Аталанта нема лесно да се откаже од него,ќе бараат минимум 35 милиони,но Милан може да го понуди ЧДК и ако имаат среќа Аталанта може да се фатат за понудата.

"Региста" е Рејндерс, не мора да игра пред одбрана.

"Региста" е Рејндерс, не мора да игра пред одбрана.
Да се сложувам со тебе,веќе нема класични позиции во модерниот фудбал како порано,актуелно е многу свичување со хибридни играчи.Јас им верувам на управата,им верувам на ФМП каква одлука и да донесат и што сакаат да постигнат и изградат со Милан.

Дежа ву од времето на Фасобели. Само шо тогаш само Кеси беше нигер, сега скоро сите. Со нови 11 играчи не чека полоша сезона од таа тогаш.

Дежа ву од времето на Фасобели. Само шо тогаш само Кеси беше нигер, сега скоро сите. Со нови 11 играчи не чека полоша сезона од таа тогаш.

Mnogo pesimist ti. Koga so Diaz kako AM i nepostoecki desni krila isteravme sezona i fativme LS ne gledam kako sezonava bi bilo poloso. Bukvalno level up imaat napraveno so transferite vo ofanzivniot del, Leao/Pulisic/Chukwueze plus spic Giroud/Okafor garantiraat mnogu poefikasen napad sezonava.

Odbranata mi e somnitelna mene, bez klasicen dm so povreden Benaser. Tomori toplo ladno, Kalulu ne e cb materija, Kjaer ne e toj sto bese ama dosega ubava transfer politika vodat taka da veruvam otkako ke se oslobodat od nepotrebnite igraci ke donesat uste 2-3 igraci.

Али да ми кажеше некој некад дека ќе дојде момент кога во однос на продавање на Раде Круниќ, заеднички доминантен заклучок на фан клубов ќе ни биде: Пааа ја не би го продавал за некоја безвезна понуда ..."

Али да ми кажеше некој некад дека ќе дојде момент кога во однос на продавање на Раде Круниќ, заеднички доминантен заклучок на фан клубов ќе ни биде: Пааа ја не би го продавал за некоја безвезна понуда ..."
Епа Тонали отиде, Бенасер е на апарати и само он остана...

"Сплет на околности" направија Крунич да биде клучната фигура особено последниве две сезони во средината на Милан кога најмногу беше потребно,кога Милан имаше недостаток на придонес на позициите АМ и ДМ Крунич беше алфа и омега и секогаш на нивотот на задачата кога Пиоли ќе побараше решение во него,во никој случај не смее да се потцени неговиот придонес,многу корисен играч за Милан.

Бенасер со повредиве како што затера, би рекол дека е време да се посвети малце на Алах.. од прва рака :cool:

Како се повлекува Гери, се плаши да не биде премногу вулгарно. :icon_lol:

Првиот концерт на новиот стадион е договорен.

Освен тоа што голем број на играчи се земаа и тогаш и сега ама апсолутно ништо друго не е исто.

Ако го земаа Копмајнерс, ја ќе му ја платим авионската карта на Раде до Истанбул

Па заслужи да остане, реално Раде покажа солидни партии минатата сезона, најверојатно ќе е стартер дур Бенасер не се опорави.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom