Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се сложувам со тебе,веќе нема класични позиции во модерниот фудбал како порано,актуелно е многу свичување со хибридни играчи.Јас им верувам на управата,им верувам на ФМП каква одлука и да донесат и што сакаат да постигнат и изградат со Милан."Региста" е Рејндерс, не мора да игра пред одбрана.
Дежа ву од времето на Фасобели. Само шо тогаш само Кеси беше нигер, сега скоро сите. Со нови 11 играчи не чека полоша сезона од таа тогаш.
Епа Тонали отиде, Бенасер е на апарати и само он остана...Али да ми кажеше некој некад дека ќе дојде момент кога во однос на продавање на Раде Круниќ, заеднички доминантен заклучок на фан клубов ќе ни биде: Пааа ја не би го продавал за некоја безвезна понуда ..."
"Сплет на околности" направија Крунич да биде клучната фигура особено последниве две сезони во средината на Милан кога најмногу беше потребно,кога Милан имаше недостаток на придонес на позициите АМ и ДМ Крунич беше алфа и омега и секогаш на нивотот на задачата кога Пиоли ќе побараше решение во него,во никој случај не смее да се потцени неговиот придонес,многу корисен играч за Милан.Али да ми кажеше некој некад дека ќе дојде момент кога во однос на продавање на Раде Круниќ, заеднички доминантен заклучок на фан клубов ќе ни биде: Пааа ја не би го продавал за некоја безвезна понуда ..."
Освен тоа што голем број на играчи се земаа и тогаш и сега ама апсолутно ништо друго не е исто.Дежа ву од времето на Фасобели. Само шо тогаш само Кеси беше нигер, сега скоро сите. Со нови 11 играчи не чека полоша сезона од таа тогаш.
Тешко е изводливо такво сценарио.
Па заслужи да остане, реално Раде покажа солидни партии минатата сезона, најверојатно ќе е стартер дур Бенасер не се опорави.Али да ми кажеше некој некад дека ќе дојде момент кога во однос на продавање на Раде Круниќ, заеднички доминантен заклучок на фан клубов ќе ни биде: Пааа ја не би го продавал за некоја безвезна понуда ..."