Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Следното лето опција за откуп на Aster Vranckx за 10 милиони,опција за откуп на Sergino Dest за 20 милиони и опција за откуп на Brahim Diaz за 22 милиони.

Следното лето опција за откуп на Aster Vranckx за 10 милиони,опција за откуп на Sergino Dest за 20 милиони и опција за откуп на Brahim Diaz за 22 милиони.
Првиот сигурно ќе го земат, освен ако не се усере ептен.

Дест нема шанси да го земат за таа сума, освен ако нема некоја сезона како Томори.

А Диаз исто нема шанси да го откупат, освен ако не им смалат цена, он кај нас неможе да фати место а не па у Реал.

Епа ај ако не нема ништо да пишуваме да не збориме пред време :pos:

Од сега само сериозни постови и анализи на веќе поминати настани потркепени со статистика и AI модели на предикција се дозволени на темава :icon_lol:

Попладнево имало сериозна намера и Роналдо бил понуден на Милан, Малдини одбил.
Малдини класа и на терен и на функција.

Габија разбирам зошто не го пуштија на позајмица но не ја сфаќам логиката зошто Лазетич не го дадоа на позајмица пишуваше дека повеќе клубови им го барале.
Валда ќе игра за примавера.

Првиот сигурно ќе го земат, освен ако не се усере ептен.

Дест нема шанси да го земат за таа сума, освен ако нема некоја сезона како Томори.

А Диаз исто нема шанси да го откупат, освен ако не им смалат цена, он кај нас неможе да фати место а не па у Реал.
Од каде тоа дека првиот сигурно ќе го земат? Само поради пониската сума на откуп?

Дест за 20 мил може да им е новиот Тео од десна страна, не пропуштаат таков играч.

Kako za ekipa sto lani krena Skudeto, ne sum skoro pa ic zadovolen od preodniov rok. Prvo i osnovno ne se najde zamena za Kes( toj od wolf ne go racunam), a vtoro prasanje e i Romanjoli vo taa rotacija kolku ke bide zamenet od onoj od Salke. Aj za Romanjoli ke si reces deka Kalulu se pojavi kao CB, tuka e i Kjaer uz Tomori ko fiksen za startna, ama dolga e sezonata, gust raspored, povredi...ali aj tuka so malku srekja ke se skrpi solidno, ali za mestoto na Kesi mislam deka baagi ja utnaa.

Druga rabota sto ne mi e ni verono deka taka ja stavija pod tepih e pozicijata desno krilo. Posle sampionska sezona tamu da ostanes samo so Salemakers i Mesias e vo najmala raka neseriozno. Ke bide macenje da se gleda kako napagjame od taa strana ali jebiga, valjda naviknavme se da se slucuva po leva strana.

Od ova sto se donese, vaka na hartija se zgolemi rotacijata, a kako ke bide na teren ke vidime. Razlika vo odnos na lani ocekuvano e odma da napravi CDK jer Diaz mu e konkurencija, a za ostanatite neka pokaze vremeto.

Sto se odnesuva do prvite 4 kola edino sto moze i za sto treba da zalime e sto ne ja dobivme Atalanta vo Bergamo. Malku falese tamu, eden moment kao onoj koga Messias ne asistirase bese dovolen za 3 boda.

Најплатени играчи сезонава по плата ќе бида Ориги и Тео по 4мил, после нив Дест со 3.8

Играч донесен да крпи трет најплатен играч ќе им биде :pos:

Најплатени играчи сезонава по плата ќе бида Ориги и Тео по 4мил, после нив Дест со 3.8

Како играат Сале и Меси може и нема да крпи, може и прва постава да влезе.

Имаше еден добар коментар дека тешко Пиоли ќе игра во исто време со Калабрија и Дест, затоа што доколку некој од нив се повреди, пак ќе остане само на еден десен бек.

Има логика муабетот, иако јас би сакал да го видам и како крило.

Габија разбирам зошто не го пуштија на позајмица но не ја сфаќам логиката зошто Лазетич не го дадоа на позајмица пишуваше дека повеќе клубови им го барале.
Валда ќе игра за примавера.

За Лазетич имаше опција али кога се повреди Ориги не ризикуваа..иако нема да има настап цела сезона.

И Бакајоко е солиден, а ќе седи на клупа цела сезона :)

Ребиќ излезе најголем проблем со повредите, како некоја баба е.

1662146864670.png

Ciprian TATARUSANU
Aster VRANCKX
Malick THIAW
Yacine ADLI
Zlatan IBRAHIMOVIC
Tiemoue BAKAYOKO
Не се пријавени за ЛШ. Ова е поради тоа што многу малце играчи од италија имаме па лимитирани опции имаме за пријавување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom