Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Стварно да се чудиш зашто најдобриот дефанзивец на сите времењи се запнува за некој одбранбен играч. Кај се разбира Малдини за дефанзивни играчи.

Зошто е левак и изгледа сакаат таков играч за партнер на Томори.
И имаат изјавено дека и не е единствениот што го имаат на листа, може да завршат со друг на крај.
Thanks bro (y)
Автоматски споено мислење:

А што е проблемот со него? Има лоша статистика, не е компатибилен со Томори, не одговара за играта на Милан? Кои му се слабостите?
Не кажав дека има проблем со него и дека има лоша статистика,дека не е компатабилен со Томори или дека не одговара на играта на Милан.Не го познавам многу и не знам кои му се слабостите едноставно ме чуди бидејќи имам чувство дека Малдини инсистира да се донесе.

Последно уредено:
Не кажав дека има проблем со него и дека има лоша статистика,дека не е компатабилен со Томори или дека не одговара на играта на Милан.Не го познавам многу и не знам кои му се слабостите едноставно ме чуди бидејќи имам чувство дека Малдини инсистира да се донесе.

Па затоа што процениле со Масара, дека е најдобра опција во однос квалитет/цена.

Искрено и јас не го знам многу подобро од тебе, но затоа и не ми е чудно што сакаат да го донесат, би ми било чудно да знам дека не е доволно добар за Милан. :D

Од тоа што скаутите го имаат за него е дека поради неговата висина и цврстина има добра основа да стане одличен дефанзивец. Зависи како ќе се развива и со каков тренер, ама моментално поради големината има и добри и лоши страни.

Добар во воздушни дуели (над 70% има добиено) и физички спремен. Знае да се движи со топка и добар во додавање, но под притисок знае да ја изгуби смиреноста и да исфрли во аут, а има други решенија.

Негативно е тоа што поради големината не може да се натпреварува со брзи напаѓачи. Друго е што има проблем со покривање во шеснаесетникот и не внимава на играчи кои покасно влегуваат внатре.

Каква е ситуацијата со Хауге на сува позајмица отиде или со право на откуп?

Е сега да видиме од што материјал се правени.

Abe Diaz ajde neka go dadat vo Elche..katastrofa igrac, podobro bi bilo Maldini ili Rebic na poluspic

mesi so mozocen igra odma vi mu go raskinal dogovorot na poluvreme use

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leao kopileto nikoas nema da stane igrac to ebam prepotentnoto kopile ti ebam nigerot glupav, stoi bozem maradona e da e

se e dzabe so crnci u ekipa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ибра одма, Анте накај 60та. Без Тонали срединава губи многу топки, си треба Раде за да стегне.

Месиас барем мрда нешто се труди ама братот Диаз ни за во Елче не е.

Пиоли се губи против вакви екипи што играат висок пресинг....у средина дува промаја дај нека излагаат Кеси и Диаз да не ги гледам....

И Леао нека се пресели на клупа,даде 3-4 гола и мисли Роналдо е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom