Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Thanks broЗошто е левак и изгледа сакаат таков играч за партнер на Томори.
И имаат изјавено дека и не е единствениот што го имаат на листа, може да завршат со друг на крај.
Не кажав дека има проблем со него и дека има лоша статистика,дека не е компатабилен со Томори или дека не одговара на играта на Милан.Не го познавам многу и не знам кои му се слабостите едноставно ме чуди бидејќи имам чувство дека Малдини инсистира да се донесе.А што е проблемот со него? Има лоша статистика, не е компатибилен со Томори, не одговара за играта на Милан? Кои му се слабостите?
Не кажав дека има проблем со него и дека има лоша статистика,дека не е компатабилен со Томори или дека не одговара на играта на Милан.Не го познавам многу и не знам кои му се слабостите едноставно ме чуди бидејќи имам чувство дека Малдини инсистира да се донесе.
Zadolzitelen otkup ako obezbedat opstanok, zosto?Каква е ситуацијата со Хауге на сува позајмица отиде или со право на откуп?
Гледам ништо не покажува,па се прашував што ли ќе биде со него ќе го откупат или пак ќе треба да го праќаат негде на позајмица.Zadolzitelen otkup ako obezbedat opstanok, zosto?