Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ботман е коска играч од тоа што сум го глеал, нека го спакуваат и Ренато дур се тамо

До пред месец и пол ќе бев пресреќен за ова, ама кога гледам во каква форма се Бенасер и Кеси на ушка би ги носел преку пустина, само да не ги гледам како се заебаваат еден месец додека трае тоа говно :D

Бенасер кога игра со Тонали или Ќумбето е супер..со Бакајоко е изгубен тотално. А овој тешко дека ќе заигра до крај ако е стварно одкажано првенствово :)

Ботман лани го гледав беше супер, годинава не сум го гледал..Бремер е посигурноа опција али и за него има интерес..

Fake news било дека ке се одложи Африканскиот Куп,но проблемот е што фудбалерите што ке се вратат во Италија од Африка мора да приложат негативен тест и ке мора да бидат 10 дена во карантин.
Милан ке мора да се потпре на Тонали,Бакајоко,Раде и потенцијално Калабрија како задни везни.

Во тој случај, нека пробаат да му ја прекинат позајмицата на оној Побега.
Или па талисманот Меите ако е расположен за камбек :cool:

До февруари, којзнае колку пари ќе се променат мерките.

Сме имале и едно дете дефанзивец Nikolaos Michelis на позајмица во Willem во Холандија,прочитав дека почнал да игра првотимец и бил доста солиден.

Во тој случај, нека пробаат да му ја прекинат позајмицата на оној Побега.
Или па талисманот Меите ако е расположен за камбек :cool:

Meite i vo Benfica dreme na klupa :) a mislam deka oni go kupija od Torino..nikakva pozajmica.

Kje igra i denes krilo Rade..samo Giroud se vrati od povredenite. Arno na Napoli isto mu falat dosta igraci..

Keseto da go sitnat i Fratesi na negovo mesto
Автоматски споено мислење:

Kje igra i denes krilo Rade..samo Giroud se vrati od povredenite. Arno na Napoli isto mu falat dosta igraci..

Keseto da go sitnat i Fratesi na negovo mesto

Нема шиткање. Касно е веќе за таа работа. Ќе си ја доигра сезонава, на лето елегантно ќе си напушти и Малдини и Газидис ќе важат за најнаивните двајца директори во фудбалот.

I Theo ke go nema..tesko gol da dademe denes bez krila pa i nego go nema..nema koj da napravi visok.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom