Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Rezultatski super..kje vidime slednive tri natprevari se teski..Roma, Porto pa Inter.

Mora da dignat kvalitet, samo dobro e sto se vratija Teo i Brahim pa i Ibra e pospremen.

Sredina dobro sto rotira, koga go nema Diaz nema nikakva zamena za nego..a Sale sezonava e izguben.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Мизерна утакмица, само Тонали играше на ниво.....

Жиру неможе топка да прими ни да задржи, Ибра и со една нога е бог за него, мада си брцна гол.....али против посериозни екипи мислам дека е бескорисен како стартер....
Ние проблеми и бодови губевме против несериозни екипи баш затоа што немавме играч ко Жиру. До сега изигра нецели 6 натпревари во лига и даде 4 гола. Што треба да прави за да бидите задоволни?

Минатата со Болоња непотребно си потрошија и таа малку енергија што ја имаа.
Тешко следните натпревари со овој густ распоред. Се враќаат Диаз и Ребич, ама позади ми изгледаат доста несигурни.

Салемакерс оваа сезона плаче за сериозна конкуренција, ептен се опушти.

Ние проблеми и бодови губевме против несериозни екипи баш затоа што немавме играч ко Жиру. До сега изигра нецели 6 натпревари во лига и даде 4 гола. Што треба да прави за да бидите задоволни?

Nikoj ne rece deka e los, dobar igrac e, znae da dojde pri situacija za gol od prekin, ima oset za gol, igra so glava, ali kako target men e kriminalno los, nz gledas ili na radio gi sledis utakmicive.

Да прими дугачка топка без да падне на земја.....на Ибра ко магнет да е му се лепат овој неможе да се состави со неа...

Да прими дугачка топка без да падне на земја.....на Ибра ко магнет да е му се лепат овој неможе да се состави со неа...
Него му е работа голови да дава. Не топки да прима. Нека не прими ниту една ко што треба ако продолжи вака да дава голови. Натпревар се добива со резултат. А не со примање дугачки топки.

Мизерна утакмица, само Тонали играше на ниво.....

Жиру неможе топка да прими ни да задржи, Ибра и со една нога е бог за него, мада си брцна гол.....али против посериозни екипи мислам дека е бескорисен како стартер....
9-1-0 skor!
Stvarno,netie sram za postov?

9-1-0 skor!
Stvarno,netie sram za postov?
Зашто да ми е срам кога мизерно изиграа...тоа што Торино се уште помизерни не мења дека лошо одигравме...а скорот е супер сега за сега али со ваква игра нема да сме први уште долго...

Зашто да ми е срам кога мизерно изиграа...тоа што Торино се уште помизерни не мења дека лошо одигравме...а скорот е супер сега за сега али со ваква игра нема да сме први уште долго...

Sekoj tim pagja..i so neznam kakov roster ima pad na formite i umor..4 natprevari vo 10 dena se igraat. Vazno e i koga nemas igra da pobeduvas..na poslednive dve bea mizerija i bez dosta klucni igraci. Sega so Teo i Ante pa i Brahim ke bide drugo..Mesi izigra edna i pak se povredi :)

20 kola ni trebaa za 28 boda vo minatoto ama ajde, ke glumime sega nezadovolni iako site znaeme za povredive, gustiot raspored i realno teskite utakmici vo ovie 2 meseci.

Prezadovolen sum iskreno, sega imaat vreme za da se odmorat i konsolidiraat za so Roma, nema da ima prostor za tolkavo opustanje, ke mora nekako da se pobedi i taa.

Ne veruvav deka tolku rano ke se vklopi vo timot ama Mike fali kako voda vo pustina, se navikna timot na toa kolku dobro proigruva i mnogu od igracive se zbuneti koga ke se otvorat i cekaat pas(primer mnogu pati tomori vcera) a tatarusanu zema ja roga napred.

Да пошто Јувентус 9 години титула освојуваше со тотал фудбал па вакви победи не ни чинат. Се дур носат 3 бора ме заболе искрено како играат.

И без повреди не сум сигурен дека Милан има капацитет да изгура цела сезона со добри натпревари. А и да се стабилизира работата со повредите, во најмала рака ќе го нема Мајк до крај на декември почеток на јануари, а потоа Бенасер и Кеси. Значи нормализирање некакво дури од февруари натаму. :)

А до тогаш ќе ги завршиме поголемиот дел од "тешките" натпревари. Ако и во февруари се при врвот, освојува Милан. :D

Засега, клучно е што поминуваме период на криза на игра, но не и криза на резултати.

Критики нормално дека ќе има и покрај тоа што се први и собраа доста бодови. Немаме добра игра, повеќето се надвор од форма, ај повредени се неколку првотимци, ама и измените немаат никаков придонес.

Кесие не е тоа што беше, Салемакерс далеку од она од минатата сезона.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom