Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние проблеми и бодови губевме против несериозни екипи баш затоа што немавме играч ко Жиру. До сега изигра нецели 6 натпревари во лига и даде 4 гола. Што треба да прави за да бидите задоволни?Мизерна утакмица, само Тонали играше на ниво.....
Жиру неможе топка да прими ни да задржи, Ибра и со една нога е бог за него, мада си брцна гол.....али против посериозни екипи мислам дека е бескорисен како стартер....
Ние проблеми и бодови губевме против несериозни екипи баш затоа што немавме играч ко Жиру. До сега изигра нецели 6 натпревари во лига и даде 4 гола. Што треба да прави за да бидите задоволни?
Да прими дугачка топка без да падне на земја.....на Ибра ко магнет да е му се лепат овој неможе да се состави со неа...Ние проблеми и бодови губевме против несериозни екипи баш затоа што немавме играч ко Жиру. До сега изигра нецели 6 натпревари во лига и даде 4 гола. Што треба да прави за да бидите задоволни?
Него му е работа голови да дава. Не топки да прима. Нека не прими ниту една ко што треба ако продолжи вака да дава голови. Натпревар се добива со резултат. А не со примање дугачки топки.Да прими дугачка топка без да падне на земја.....на Ибра ко магнет да е му се лепат овој неможе да се состави со неа...
9-1-0 skor!Мизерна утакмица, само Тонали играше на ниво.....
Жиру неможе топка да прими ни да задржи, Ибра и со една нога е бог за него, мада си брцна гол.....али против посериозни екипи мислам дека е бескорисен како стартер....
Зашто да ми е срам кога мизерно изиграа...тоа што Торино се уште помизерни не мења дека лошо одигравме...а скорот е супер сега за сега али со ваква игра нема да сме први уште долго...9-1-0 skor!
Stvarno,netie sram za postov?
Зашто да ми е срам кога мизерно изиграа...тоа што Торино се уште помизерни не мења дека лошо одигравме...а скорот е супер сега за сега али со ваква игра нема да сме први уште долго...
Да пошто Јувентус 9 години титула освојуваше со тотал фудбал па вакви победи не ни чинат. Се дур носат 3 бора ме заболе искрено како играат.Зашто да ми е срам кога мизерно изиграа...тоа што Торино се уште помизерни не мења дека лошо одигравме...а скорот е супер сега за сега али со ваква игра нема да сме први уште долго...